Black Friday 2012. Posibile reduceri la aparate foto

Daca anul trecut startul la Black Friday a fost dat de emag.ro anul acesta si magazinul F64 si-a anuntat intentia de a participat la aceasta zi cu reduceri, sper eu importante, la produsele din portofoliu.

aparatura foto
aparate

In aceste zile deja nu prea se mai cumpara echipamente scumpe pentru ca toata lumea asteapta Black Friday.Deja am vazut ofertele magazinelor straine si sunt curios daca acestea se vor gasi si in oferta celor doua magazine mentionate anterior:

Nikon 1 V1 cu obiectivul 10-30mm: 369$

Nikon D600: 100 $ reducere si cadou geanta foto Lowepro, card SD 16GB Extrem Pro si baterie de rezerva.

Panasonic LX5: 250$

Panasonic GF5 cu obiectivul 14-42mm: 450$

La noi populare sunt Nikon D90, Nikon D5100, Nikon D3100, Canon 600D sau Canon 1100D, Canon G12 iar la Canon 60D a fost o oferta ce s-a epuizat in aproximativ 2 ore!
De aceea va atrag inca odata atentia ca oricat de multe reduceri Black Friday anunta magazinele, stocurile vor fi limitate iar numarul de clienti va fi enorm. Asadar e bine sa stiti din timp ce urmariti sa cumparati si sa aveti pregatite eventual linkuri catre produse similare de la alte magazine decat cel vizat, pentru a va putea orienta rapid in caz ca nu mai prindeti stocul.Vedeti si restul sugestiilor pentru un Black Friday de succes.

Nu uitati sa consultati lista cu sugestii de cadou preturi pina la 700 lei, sau peste 700 lei!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.