Black Friday Pro 2019 pentru pasionatii de fotografie si video

Black Friday Pro 2019 începe pe 11 octombrie. Această primă sesiune de Black Friday este o campanie de reduceri dedicată, în principiu, profesioniștilor interesați de aparatură foto sau video performantă, dar și pasionații de tehnologie ar trebuie să urmărească ofertele. Cine știe, poate vor fi unele reduceri ”pe bune”!

poza aparate foto obiective reduceri promotii black friday pro 2019
Black Friday Pro 2019

Cred că am spus cu altă ocazie, că cei serios interesați de reducerile Black Friday ar cam trebuie să-și facă lista cu produsele dorite și să urmărească prețul lor încă de prin luna mai. Altfel cum o fi norocul!

Campania Black Friday Pro 2019 este dedicată profesioniștilor în imagini foto sau video. Pe lângă aparatura foto sau video performantă, sper că se vor găsii oferte bune și la monitoare sau chiar acumulatori pentru camerele foto, dar și alte accesorii.

Nu ne rămâne decât să urmărim site-urile F64 iar Photosetup campania ofertelor are startul pe 10 octombrie.

Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului.

Dacă ești interesat de ofertele PRO îți recomand să:

•Verifică dacă ai cont pe site-urile menționate
•Abonează-te la newsletter ca să afli din timp oră exactă a Vinerii Negre, dar mai ales ofertele (teorectic poți afla cu până la 2 ore mai devreme prețurile produselor din Black Friday Pro)
•Poți adăuga în coș produsele dorite
•Pe 11 octombrie poți să le comanzi dacă ți se par avantajoase

Black Friday Pro F64 vine cu un twist, ca să zic așa, adică, conform regulamentului , poți cumpăra acum produse de la ei, iar dacă acestea vor intra la campania Black Friday PRO vei primii înapoi diferența.

black friday pro f64 reduceri promotii aparate foto
Black Friday Pro 2019 F64

Mie mi se pare că vineri, 11 octombrie, poate fi o bună ocazie dacă vă gândiți să faceți upgrade la aparatura din dotare sau dacă vă doriți un teleobiectiv zoom puternic și performant sau poate vreți să treceți pe 4K (dacă încă nu ați facut pasul și se pare că ne îndreptăm către 6K, cum ne arată Panasonic Lumix S1H).

Să nu uităm de cardurile de memorie, dar și de hard disk-urile interne sau externe necesare păstrării imaginilor foto sau video. Poate și imprimantele foto vor intra la această primă rundă de reduceri de preț.

Citește și: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

Chiar dacă se insistă pe ideea de PROfesional, totuși este o ocazie bună să verificați prețurile obiectivelor, rucsacurilor și genților foto, poate chiar și la trepiede sau stabilizatoare de imagine gimbal merită să vă uitați acum. Nu știu dacă dronele, telefoanele și tabletele vor intra la intra la această primă sesiune de Black Friday, dar urmăriți site-urile menționate anterior.

În cazul în care nimic nu vă atrage acum, va urma și Black Friday ”normal” , plus alte sesiuni de promoții de iarnă. Deci mai sunt ocazii să cumpărați ceva, inclusiv un cadou pentru un pasionat de fotografie!

Era cât pe ce să uit! Vacanța de vară am petrecut-o la New York iar în ziarele locale era reclama de mai jos:

black friday new york usa july 2019
America de Nord – Black Friday de vara

Până și americanii au început să aibă Vinere Neagră în plină vară!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.