Moza AirCross 2 noul gimbal usor pentru camerele Pro

După succesul înregistrat cu primul sau gimbal Air Cross lansat în 2018, Moza a lansat recent AirCross 2 cel mai ușor gimbal din lume ce cântărește doar 1.05 kg (cu acumulator), dedicat camerelor Mirrorless și DSLR de până la 3.2 kg.

Moza AirCross 2 poza gimbal usor camere foto pro
Moza AirCross 2

Cu un design redefinit, Moza AirCross 2 oferă un aspect elegant și ergonomic, oferind totodată actualizări de ultima ora în multe alte domenii față de versiunea inițială, atât de mult încât AirCross II este practic un alt gimbal.

poza gimbal usor performanta Moza AirCross 2
gimbal camere foto

Ușor și cu materiale de foarte bună calitate, Moza Air Cross 2 este dotat cu motoare foarte puternice așa încât suportă cu lejeritate echipament de până la 3.2kg (minim 300g) și iFocus

Noul Moza Air Cross 2 a fost creat așa încât să fie compatibil cu cele mai multe modele de camere și obiective de pe piață. Vezi lista de compatibilități, aici

poza gimbal aparate foto profesionale
gimbal aparate foto profesionale

Softul foarte avansat, permite setarea axului ce face mișcarea de roll pe diagonală, să fie poziționat în ambele părți atât pe stânga că și pe dreapta, lucru ce ajută la schimbarea centrului de gravitație, făcând echilibrarea mult mai ușoară și rapidă.

Citește și: Test cu obiectivul Sony FE 55mm f1.8 ZA Zeiss Sonnar T*

Controlul pe cele 3 axe poate fi de mare ajutor pentru videografi. Creatorii de imagine putând acum seta rapid diferite configurații, având o calibrare rapidă și ușoară indiferent de setup-ul ales.

Unul dintre cele mai utilizate în obținerea unor efecte spectaculoase – Inception 360 grade este disponibil și la acest model de Moza Air Cross 2.

Modul FPV – Cu 3 apăsări scurte pe buton, obțineți o mișcare 360grade sincronizată.

Modul Sport – Cu acest mod puteți obține acțiuni sportive sau mișcări rapide.

Mimic control

Prin cuplarea la un smrtphone, puteți controla mișcările gimbalului Moza Air Cross 2. Cu ajutorul MImic Motion Control, se poate controla fiecare ax independent, direct de pe telefon.
Totodată permite și setarea nivelului de sensibilitate a mișcării gimbalului, permițând un control și o precizie mai mare pentru fecare cadru.

Object Tracking

Cu un smartphone montat deasupra camerei, prin aplicația oferită se poate selecta traking-ul în interfață aplicației, pentru a urmări subiectul.

Alte moduri gimbal Moza AirCross II:

•Timelapse
•Motion Timelapse
•Motion Control
•Panorama

Panou intuitiv de control cu ecran OLED

Cu ajutorul rotiței “smart wheel” puteți controla ușor două sisteme de follow focus, în plus, cu ajutorul unui cablu conectat la camera, puteți controla focusul camerei (E-Focus). În plus, puteți schimbă și controla rapid fiecare mișcare individuală în cele 3 axe (pan, tilt, roll) cu precizie, simplu și rapid prin mișcarea rotitei “smart wheel”.

ecran oled gimbal Moza AirCross II
OLED

Ecranul OLED este intuitiv și luminos, oferă informații utile despre statusul și parametrii camerei așa încât în fiecare moment știi exact ce setări folosești.

Astfel, ai un control maxim, rapid și facil al sistemului tău!

photosetup.ro

Setări ușoare și rapide

Auto-tuning și verificare calibrare: Cu ajutorul un sistem intuitiv ce calculează parametrii optimi pentru setările camerei tale
Setări de profil: acum poți seta și salva setările făcute pentru camera ta
Față de calibrarea predecesorului său Air Cross, noul model Air Cross 2 este simplificat maxim.

Moza Air Cross 2 dispune de multiple conexiuni pentru prinderea accesoriilor de tipul LED sau microfon.

poza prinderi gimbal Moza AirCross II
prinderi gimbal Moza AirCross II

În plus gimbalul oferă posibilitatea prinderii aparatului pe verticală cu ajutorul unui L-Braket.

poza continut gimbal Moza AirCross 2
continut cutie gimbal AirCross 2

Noul gimbal Moza dispune de un sistem de încărcare rapidă de doar 1.5 oră, iar bateria are autonomie până la 12 ore având o capacitate mare de 3000Ah.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Moza AirCross II este disponibil la Photosetup (unde clienții noi au 8% discount) la un preț de 2195 lei. Întreaga serie de produse Monza se află pe această pagină

fotostefan

2 thoughts on “Moza AirCross 2 noul gimbal usor pentru camerele Pro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.