Blitul Canon Speedlite 600EX-RT poate fi folosit doar in anumite tari

Ma uitam astazi la specificatiile tehnice ale blitului Canon 600EX RT si descopar in lucru interesant si tot odata bine de stiu: acest blit E-TTL cu transceiver radio integrat poate fi folosit doar in anumite tari!

blitul Canon 600EX RT
Canon 600EX RT

Canon Speedlite 600EX-RT este primul blit cu declansare radio integrata. Modulul integrat de declansare prin frecventa radio, alaturi de controlul standard al blitului prin infrarosu, permite fotografilor sa obtina rezultate interesante folosind diverse modalitati de iluminare, direct de pe camera si/sau independente.
In plus aparatele foto din seria EOS echipate cu o unitate Speedlite 600EX-RT pot fi, de asemenea, declansate de la distanta!
Dar din cauza acelui modul radio, Canon ne informeaza ca tarile in care poate fi folosit blitul sunt urmatoarele:

Australia,Austria,Belgium,Brunei,Bulgaria,Canada,Cayman Islands,China,Colombia,Costa Rica,Cyprus,Czech Republic,Denmark,Ecuador,El Salvador,Estonia,Finland,France,Germany,Greece,Guatemala,Hong Kong,Hungary,Iceland,India,Ireland,Italy,Japan,Latvia,Lebanon,Liechtenstein,Lithuania,Luxembourg,Macao,Malta,The Netherlands,New Zealand,Norway,Panama,Peru,Philippines,Poland,Portugal,Romania,Russia,Saudi Arabia,Singapore,Slovakia,Slovenia,Spain,Sri Lanka,Sweden,Switzerland,Taiwan,Turkey,United Kingdom,United States,Vietnam

Cu alte cuvinte, daca doriti sa folositi blitul Canon Speedlite 600EX-RT intr-o tara ce nu figureaza pe lista amintita mai sus s-ar putea sa comiteti o ilegalitate!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.