Cardul MicroSD SanDisk Ultra UHS-I 256GB creat pentru noul standard de viteza A1

În urmă cu doi ani cei de la SanDisk au prezentat un card microSD de 200GB aşa că nu a fost o surpriză faptul că anul acesta au lansat un card UHS-I cu o capacitate de 256GB. La noul card microSDXC nu doar memoria a fost mărită, ci şi viteza de citire, care ajunge până la 95 MB/sec.

card SanDisk Ultra microSD UHS-I 256GB A1
SanDisk Ultra microSD UHS-I 256GB A1

Noul card SanDisk microSDXC UHS-I 256GB este compatibil cu noul standard de viteză, A1, fapt ce ar permite ca aplicaţiile Android pentru smartphone-uri să poată fi rulate chiar de pe acest card.

Cardul MicroSDXC poate transfera 1200 de fotografii, cu o mărime de 3,5MB fiecare, într-un minut (în funcție de cititorul de carduri) şi poate înregistra secvenţe video Full HD (1920×1080) fără întreruperi, la viteza C10. De asemenea, capacitatea de stocare este suficientă pentru 24 de ore de înregistrare video HD. Astfel cardul devine interesant şi pentru posesorii camerelor video de acţiune GoPro sau pentru alte sisteme având în vedere că noul card poate fi folosit la temeperaturi cuprinse între -25ºC și 85ºC și este rezistent la șocuri, umezeală și praf

Adaptorul SD este inclus, iar garanţia cardului microsd Ultra UHS-I 256GB este de 10 ani.

Recomad să citiți: Recuperarea fotografiilor sterse de pe cardul de memorie

În cazul tabletelor şi telefoane bazate pe Android, pentru card-ul de memorie SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 256GB este disponibilă aplicaţia Memory Zone, care ar trebui să rezolve problemele de compatibilitate pentru dispozitivele care în mod normal nu acceptă card-uri microSD cu o capacitate mai mare de 64GB. În plus aplicaţia poate fi folosită şi pentru backup de fişiere.

Noul card MicroSD SanDisk Ultra UHS-I 256 GB va fi disponibil din februarie, la un preţ estimat de 200 Euro. Momentan vechiul card SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 200GB are un pret de 464 lei

fotostefan

One thought on “Cardul MicroSD SanDisk Ultra UHS-I 256GB creat pentru noul standard de viteza A1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.