Castigatorul Romania National Award in cadrul Sony World Photography Awards 2015

Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat premiul Romania National Award, în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015.

Auraş Mihaiu Romania National Award
Auraş Mihaiu

„Alesul oilor”

Fotografia „Alesul oilor” realizată de Mihaiu a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate fotografiile înscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.

Auraş Mihaiu a câştigat o cameră Sony a7, iar fotografia realizată de el va fi expusă la vernisajul Sony World Photography Awards 2015 ce va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie – 10 mai .

“Fotografia înseamnă pentru mine pasiune, stil de viață și job. Este un sentiment foarte frumos să știi că talentul tău și munca în fotografie sunt recunoscute. Am câștigat mai multe concursuri, dar de fiecare dată bucuria este mai mare, mai ales că este la nivel internațional,” a declarat Auraș Mihaiu.

Finaliştii Romania National Award:

Locul 2 – Ionuţ Hrenciuc

Ionuţ Hrenciuc Sony World Photography Awards 2015
Ionuţ Hrenciuc

Locul 3 – Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja

Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja fotografie poze
Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja

În cadrul Sony World Photography Awards au fost decernate 54 de premii naţionale. Programul National Awards îşi propune să premieze cea mai reuşită fotografie înscrisă în concurs, individual pentru fiecare ţară în care se organizează Sony World Photography Awards, din Argentina până în Australia. Participarea este deschisă tuturor fotografiilor, indiferent de nivelul de experienţă.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.