CNADNR organizeaza concursul de fotografie “In tara calator”

CNADNR, compania de autostrăzi şi drumuri, organizează concursul de fotografie “În ţară călător”.

sighisoara semn ciculatie interzisa parcarea carutelor
interzisa parcarea carutelor

Desigur, cu această ocazie, pe seama CNADNR-ului se pot spune tot felul de glume sau critici, dar totuşi, dacă aveţi ocazia să călătoriţi des prin România, cred că merită să fotografiaţi şi starea drumurilor, cine ştie, poate veţi găsi 1-2 km de şosea fără gropi 🙂 !

Concursul de fotografie “În ţară călător” se adresează tuturor pasionaţilor de călătorie şi de fotografie, dar nu numai, iar fotografiile trebuie să conţină măcar fragmente din drumuri naţionale sau autostrăzi.
Cele mai bune şi mai inedite fotografii, dar şi cele mai reprezentative pentru CNADNR vor fi premiate şi se va organiza o expoziţie deschisă în acest sens în cadrul Ministerului Transporturilor.

Concursul se va desfăşura pe durata unui an de zile.

foto iarna plimbare catel bucuresti poza
iarna

CNADNR pune la bătaie trei premii: 12 premii lunare, un premiu de popularitate şi un mare premiu pentru cea mai bună fotografie. Primele recompense vor însemna cazare timp de un week-end la una dintre locaţiile asigurate de către CNADNR, iar premiul cel mare va fi un aparat foto (nu este precizat marca şi modelul !).

Un singur participant poate trimite maxim 5 fotografii pe lună.

Dacă ai primit cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook a CNADNR ţi se va oferi un weekend la una dintre locaţiile asigurate de către Companie. După ce fotografia a fost postată pe Facebook, pozele trebuie trimise şi în format de print: rezoluţie maximă, minim A4 – maxim A1 la 300 dpi, la adresa presa@andnet.ro.

poza afise kiss fm
afise

Restul detaliilor le găsiţi pe pagina de Facebook a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR )

Cum spuneam pe la începutul articolului, după ce treceţi de faza de glume pe seama CNADNR-ului, nu uitaţi să înscrieţi pozele realizate în călătoriile voastre prin România, astfel, probabil, pe de o parte vom vedea cu toţii mai exact care este situaţia infrastucturii, iar pe de altă parte locuri interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.