Concurs de fotografie în autobuzele din București – „Simeze pe roți”

Sub motto-ul „Experimentează galeria din autobuz!”, compania ANZI SOFT în colaborare cu revista online de fotografie FOTO4all a lansat miercuri, 4 decembrie 2013, site-ul www.simezeperoti.ro .

simeze pe roti ratb
concurs foto simeze pe roti

“Simeze pe Roţi” este un proiect ANZI SOFT, realizat în colaborare cu FOTO4all.ro, care generează spaţiu de expunere pentru promovarea fotografiei și a pasionaților de fotografie, precum și a diferitelor servicii fotografice și a tot ceea ce are legătură directă cu domeniul, pe monitoarele plasate în interiorul autobuzelor din București, pe o flotă de 500 de mașini ale RATB.

Misiunea lor? Să aducă fotografia mai aproape de oameni, prin accesul la un spațiu virtual de expunere. Acest lucru se va putea face prin două modalități: pe de-o parte înscrierea în concursul „Simeze pe roți”, al cărui regulament detaliat îl găsiți pe site-ul www.simezeperoti.ro . Sau, în cazul în care nu se dorește înscrierea în concurs, fotografii și pasionații de fotografie pot opta pentru plata serviciilor de producție și difuzare a unui clip de promovare ce va conține fotografiile expozantului, clip ce va rula în autobuzele din București.

Concursul „Simeze pe roți” se va desfășura exclusiv online – pe site-ul www.simezeperoti.ro, va fi jurizat și se va desfășura lunar, timp de un an, tema concursului variând de la lună la lună.
Tema lunii decembrie este fotografia urbană iar partenerul principal al proiectului este F64 Studio, marele premiu constând într-un smartphone Utok D400 dual SIM, cu ecran de 4 inch, un procesor dual core MTK la 1.3 GHz și memorie RAM de 512MB. Telefonul are GPS și folosește sistemul de operare Android 4.2.

Componența și identitatea membrilor juriului vor fi precizate lunar, în regulamentul de concurs.
Pagina de Facebook a proiectului și concursului: https://www.facebook.com/simezeperoti

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.