Concurs de fotografie pentru studenti

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta la nivel mondial, L’Oréal Romania a lansat un proiect dedicat studentilor constand intr-un concurs de fotografie cu tema “Romania, esti frumoasa!”.

Prin lansarea proiectului “Romania, esti frumoasa!”, L’Oréal Romania cauta sa descopere si sa prezinte frumusetea prin ochii oamenilor, sa le dezvolte mandria de tara si sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti care vor primi, ca premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON.
Proiectul se va incheia in luna decembrie, printr-o expozitie.

Desfasurare:

1. Concursul se desfasoara in spatiul online. Studentii se pot inregistra pe un site dedicat special acestui eveniment, http://www.loreal100.ro/, pana pe data de 31 august.

2. Studentii pot intra in concurs publicand cel putin o fotografie care sa prezinte frumusetea Romaniei, in cel putin una dintre categoriile:
– Peisajele noastre
– Arhitectura noastra
– Oamenii nostri
– Obiecte de langa noi
– Alte frumuseti (inclusiv fotografie de strada, animale, traditii)

3. Toate fotografiile vor putea fi vazute si votate de publicul larg pe site.

4. Un juriu format din profesionisti, experti in frumusete, persoane marcante din Romania vor lua parte la procesul de votare. Membrii juriului sunt: Alexandru Abagiu (make up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion stylist) , Florin Noje (hair stylist), Carol Capita (profesor universitar), Richard Matalon (Director General L’Oréal).

5. Voturile vizitatorilor site-ului vor avea o pondere de 20% in clasamentul final.

6. Inscrierile in concurs se incheie pe 30 august. In luna decembrie, L’Oréal Romania va inaugura o expozitie cu fotografiile castigatoare.

Din regulament:

” (5) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau inlocui prezentul Regulamentul in orice moment pe parcursul derularii Concursului. Orice modificare sau inlocuire a Regulamentului, inclusiv dar fara a se limita la regulile de participare la Concurs, mod de desfasurare a Concursului sau perioada de valabilitate a Concursului vor fi anuntate in prealabil, prin publicarea pe Site cu minimum 1 (una) zile lucratoare inainte de data intrarii in vigoare a respectivei modificari/inlocuiri.”

“(7) Prin inscrierea in Concurs a unor fotografii Participantii isi dau acordul ca drepturile lor patrimoniale de autorcelelalte drepturi intelectuale asupra fotografiilor respective sa fie pe deplin cesionate si protejate in favoarea Organizatorului, pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora, fara nicun fel de plata sau alte obligatii suplimentare din partea Organizatorului, prezente sau viitoare. Ca urmare a cesiunii mentionate anterior, fotografiile inscrise in Concurs vor putea fi facute publice si folosite in materiale promotionale si publicitare de catre Organizator, acesta avand dreptul exclusiv sa stocheze, sa utilizeze si sa dispuna de respectivele fotografii in toate modalitatile, prezente sau viitoare. Organizatorul nu este raspunzator pentru materialele afisate de catre concurenti pe Site, acestia fiind singurii raspunzatori pentru folosirea unor materiale protejate de drepturi de autor, a unor materiale nelegale sau care ar putea vatama drepturile unor terti.”

Restul regulamentului la www.loreal100.ro

fotostefan

One thought on “Concurs de fotografie pentru studenti”

  1. Buna, te-ar interesa un schimb de linkuri? daca da, astept un comentariu la mine pe blog cu datele tale. O zi buna iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.