DJI Phantom 4 Pro v2.0 noua drona cu imbunatatiri in operare

DJI Phantom 4 Pro v2.0 este noua dronă care va înlocui actual model Phantom 4 Pro. Se pare că în loc să lanseze generaţia Phantom 5, DJI consideră că Phantom 4 Pro este în continuare un model competitiv în gama sa de preţ și de aceea a ales să lanseze o versiune îmbunătăţită a acestei drone sub forma modelului Phantom 4 Pro v2.0.

DJI Phantom 4 Pro v2.0 drona silentioasa fotografie aeriana
DJI Phantom 4 Pro v2.0

După cum se poate observa și din fotografii, Phantom 4 Pro v2.0 este în termeni de design identică cu drona lansată în urmă cu mai bine de doi ani.
Noua dronă DJI Phantom 4 Pro v2.0 oferă aceeaşi cameră echipată cu senzor de 20 de megapixeli capabilă să filmeze 4K la 60 de cadre pe secundă şi aceeaşi autonomie de 30 de minute la o singură încărcare.

afis comparatie drona dji Phantom 4 Pro
drone DJI Phantom 4 Pro v2.0 si Phantom 4 Pro

Diferenţele constau în implementarea unor noi motoare şi elice, care reduc zgomotul produs de dronă cu până la 60% faţă de modelul iniţial şi de integrarea tehnologiei OcuSync, astfel pot fi utilizat și ochelarii DJI Goggles RE. Tehnologia OcuSync oferă posibilitatea de a transmite imagini video la calitate înaltă prin intermediul antenelor wireless, fără întârzieri.

Vă recomand să citiți: DJI Mavic Air – noua drona cu dimensiuni compacte, video 4K si memorie interna 8GB

Altă noutate la Phantom 4 Pro v2.0 este telecomanda, care integrează un display de 5,5”. Astfel, nu va mai fi necesară utilizarea unui smartphone în utilizare.

Drona DJI Phantom 4 Pro v2.0 porneşte de la un preţ de 1.500 de Euro, în timp ce varianta „Plus” vine la pachet şi cu noua telecomandă, la un preţ de 1.800 de Euro.

powerlaptop.ro

Actualul model DJI Phantom 4 Pro costă 7.800 lei aici sau aici

Dronele DJI pot fi cumpărate de la eMagF64cel.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One thought on “DJI Phantom 4 Pro v2.0 noua drona cu imbunatatiri in operare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.