Focuri de artificii in Piata Constitutiei la Zilele Bucurestiului

Cu ocazia aniversarii a 555 de ani de atestare documentara a orasului Bucuresti, in Piata Constitutiei s-a organizat un spectacol, care a fost urmat de un impresionant foc de artificii.

focuri de artificii bucuresti piata constitutiei
artificii zilele bucurestiului

Piata Constitutiei a fost zona 0 pentru sarbatorirea Bucurestiului. Acolo, in piata din fata Palatului Parlamentului au avut loc rEvolutia muzicii usoare romanesti, iMapp Bucharest 555 (am sa revin cu imagini de la acest spectacol cu proiectii video pe Casa Poporului), DJ Open Air Party, iar finalul a fost marcat de un impresionante focuri de artificii (parca au durat mai mult decit cele de la ultimul Revelion).

artificii zilele bucurestiului 2014
bucuresti 555
piata constitutiei casa poporului
casa poporului
palatul parlamentului zilele bucurestiului
palatul parlamentului

cel.ro

bucuresti 555

bucuresti 555

Am incercat si alta tehnica de fotografiere a artificiilor; adica in timpul expunerii am facut zoom, iar rezultatul il vedeti mai jos in cele doua poze:

fotografierea artificiilor
zoom

miscare zoom in timpul expunerii
fotografierea artificiilor zoom

Am si filmat (am folosit un Nikon D5100 cu obiectivul Sigma 17-50mm f/2.8 DC EX HSM OS montate pe trepiedul Giottos YTL9254):

bucuresti 555 artificii
in fata palatului parlamentului

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

zilele bucurestiului artificii
bucuresti 555

Eu am mers in zona Unirii pentru spectacolul iMapp Bucharest (voi revenii cu imagini de la acest frumos spectacol de proiectii video aici sunt imaginile respective), dar artificiile au fost o surpriza placuta. Singurul lucru care se poate reprosa organizatorilor este decalarea cu aproximativ 40 minute la inceperea spectacolului iMapp Bucharest.

fotostefan

One thought on “Focuri de artificii in Piata Constitutiei la Zilele Bucurestiului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.