Fotografii de la SAB 2013

Cum v-am anuntat deja, in Baneasa, a inceputa 20-a editie SAB (Salonul Auto Bucuresti) 2013.

salonul auto bucuresti 2013
SAB 2013

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2013 (SAB) se desfasoara la Romaero si biletul de intrare costa 20 lei.Dar oare se merita?

Ca sa nu va sustin in suspan va raspund la intrebarea de mai sus inca de la inceput: daca va plac masinile de epoca, daca doriti sa cumparati un automobil sau daca vreti sa-i vedeti pe Iacarii Acrobati, atunci da, se merita sa mergeti pina in Baneasa si sa paltiti 20 lei pe biletul de intrare (plus 10 lei pentru parcare daca mergeti cu masina).
Ar mai fi de adaugat ca in weekend-ul 12 -13 octombrie 2013 organizatorii promit desfasurarea diverselor demonstratii: in afara de mai sus mentionatii Iacari, ar mai fi demonstratii cu masini off-road si demonstratii de indemanare auto.
In hangarul de la intrare se desfasoara Festivalul Berii Bavareze, dar aveti grija cita bere beti, deoarece toalete sunt cam ascunse!

Altfel evenimentul, ce nu prea isi merita denumirea de Salon Auto, mai potrivit ar fi Tirg Auto, este la fel de saracacios ca si cel de anul trecut.Ochiometric cred ca sunt cam aceeasi expozanti si cam acelasi numar de masini.Anul acesta vedem si citeva exceptii: Jaguar F Type

jaguar f-type
jaguar f-type

Hyundai i10, Citroen C4 Picasso, Peugeot 2008, Honda CRV cu motorul diesel 1.6 i-DTEC:

honda motor i-dtec
honda cr-v

si BMW M4:

BMW M4 sab
BMW M4

Mie tot Bucharest Classical Car mi-a placut. Se pare ca cei de la Oldtimer Studio se straduiesc in fiecare an sa ne incante si , parerea mea, chiar reusesc.

challenger Oldtimer Studio
Challenger
Oldtimer Studio sab 2013
Chevrolet

Alte imagini de la SAB 2013 pot fi vazute la Galeria foto.

fotostefan

2 thoughts on “Fotografii de la SAB 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.