Fotografiile premiate in cadrul Jalón Ángel Photography Awards 2020

Fotografiile premiate în cadrul Jalón Ángel Photography Awards 2020 au fost făcute publice. A 6-a ediție a International Jalón Ángel Photography Award își merită nume cu premiile acordate fotografilor din mai multe țări.

Jalón Ángel Photography Awards 2020 winners
International Jalón Ángel Photography Awards 2020 winners

Câștigătorul categoriei Portret este Jean-Claude Delalande (Draveil, Franța), Călătorii – Chasovitin Dmitry (Sredneuralsk, Rusia) și Educație și cooperare -Rakayet Ul Karim Rakim (Chittagong, Bangladesh).

Juriul a lăudat fotografia câștigătoare a categoriei Portret, intitulată Adria pentru compoziția și reprezentarea dinamică a unei scene de zi cu zi, care reușește să surprindă o mare intensitate cu mai multe povești dintr-o singură imagine.

poza alb negru rulota fata sutien
Adria – Jean-Claude Delalande (Draveil, Franța) – Portret

Ambianța și puterea pură au fost cheia numirii câștigătorului autorului, Jean-Claude Delalande de Draveil (Franța). A studiat la școala de fotografie din Montreuil sous Bois și și-a expus lucrările la Paris: BnF, europarlamentar, Marsilia, Belgia, Vichi, Bordeaux, Belgrad, Luxemburg, printre alte orașe.

Imaginea câștigătoare din Travel, intitulată Icon, prezintă o călătorie în cadrul unei alte călătorii într-o scenă puternică din punct de vedere estetic. Călătoria se realizează în mai multe aspecte: arhitectură, artă, cultură.

poza icoana biserica rusia copil cisme
Icon – Chasovitin Dmitry (Sredneuralsk, Rusia) – Calatorii

Căldura portretului pictural contrastează cu răceala atmosferei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Chasovitin Dmitry din Sredneuralsk (Rusia) a primit premiul. Este specializat în fotografie comercială pentru copii și fotografie urbană, imaginile sale au fost publicate și în mass-media rusească.

photosetup.ro

Această a șasea ediție Jalón Ángel Photography Awards are un câștigător suplimentar corespunzător categoriei speciale de Educație și Cooperare, pentru a marca a 25-a aniversare a Fundației Dominicane San Valero (FUNDOSVA), unul dintre centrele grupului educațional San Valero.

Câștigătoarea este fotografia intitulată Foame pentru educație, deoarece juriul a spus că este o imagine de speranță, inovatoare și originală. Prezintă un alt tip de școală, pe căile ferate, dar demonstrează dorința de a învăța, care adaugă un anumit aer suprarealist.

poza alb negru copii invatand scoala afara tren
Hunger for education – Rakayet Ul Karim Rakim (Chittagong, Bangladesh) – Educatie si cooperare

Autorul este Rakayet Ul Karim Rakim (Chittagong, Bangladesh), un fotograf care a obținut diferite recunoașteri, cum ar fi Hamdan International Photography Award- „WATER 2020”, Global Photography · The 11th Mobile Mobile Contest, Hamdan International Photography Award- ”HOPE 2019 “, Concursul internațional de fotografie Silk Road pentru tineret (Premiul de excelență) și Festivalul Internațional de Fotografie și Film Xposure (Top 05 nominalizat).

Citește și: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

Cei trei fotografi vor primi un premiu constând dintr-un trofeu emblematic, o diplomă și o mie de euro. Această a șasea ediție a primit peste 3.700 de înscrieri cu participarea a 105 țări: Spania, Rusia, Iran, Franța, India, Bangladesh, Argentina, Mexic, Columbia, Bolivia, Cambodgia, Cipru, Filipine, Finlanda, Guatemala, Honduras, Islanda, Japonia, Mali, Muntenegru, Nepal, Noua Zeelandă, Panama, Polinezia Franceză, Republica Dominicană, Elveția, Suedia, Zimbabwe, Turkmenistan, Curaçao, printre altele.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.