HiFi Arena 2009

A VII-a editie a Expozitiei “Romanian Home Entertainment Show” sau Hi-Fi Arena, a avut loc la Radisson SAS Hotel din Bucuresti in perioada 12-15 noiembrie 2009.

RockSchool_2

Toata expozitia s-a rezumat la 2-3 camere cu TV-uri, laptopuri, DVD-uri si 4-5 camere cu scule audio + 2 provideri TV, iar dupa parerea mea, a fost un eveniment exclusivist, care se adreseaza in special acelora dintre noi care au foarte multi bani sau, poate, si pasionatilor in domeniu.
Anul acesta sunetul a fost vedeta HIFIarena , cel putin asa au declarat organizatorii, firma EXPOTEK, dar camerele respective nu cred ca ofereau cele mai bune conditii din punct de vedere acustic. Macar hotelul arata bine si a fost curat.
Oricum organizarea mi s-a parut buna si decenta, civilizata; mi-a placut chiar si lipsa celor care iti pun in brate pliante cu nemiluita.

In primul rand mi-a placut demonstratia celor de la Scoala de Rock :

RockSchool_1

carturesti.ro

Apoi mi-a placut noile plasme de la Panasonic:

Panasonic Viera

Din cate am inteles eu sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei NeoPDP, iar cea din imagine avea vreo 2 centimetri grosime si avea printre altele Wireless HDMI integrat, plus alte tehnologii cu denumiri pompoase.

Chiar daca cel mai usor laptop din lume –Sony VAIO X– nu a mai ajuns in fata bucurestenilor, am putut vedea alte laptop-uri Sony:

Sony Vaio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.