Instant Camera Translation – aplicatia care te ajuta sa vezi lumea in limba ta

Instant Camera Translation este o aplicație realizată de Google cu scopul de a te ajuta să înţelegi o limbă străină atunci când călătoreşti. Inclusă în Google Translate, aplicația gratuită îţi permite să traduci ceea ce vezi – de la semne şi anunţuri la meniuri sau etichete ale produselor.

Instant Camera Translation aplicatie traducere telefon mobil calatorie
Google Translate – Instant Camera Translation

Un mod intuitiv și simplu de a înțelege o limba străină atunci când călătorești este folosind camera telefonului pentru a traduce ce vezi – de la semne și anunțuri la meniuri sau etichete ale produselor.

Pentru aceste situații, Google Translate oferă funcția “Instant Camera Translation” (traducere instantanee cu ajutorul camerei telefonului): îndrepți camera telefonului către textul dorit și să primești instantaneu pe ecran traducerea in locul textului original.

aplicatie gratuita traducere Instant Camera Translation telefonul mobil calatorii
traduceri cu telefonul mobil

Google a anunţat o nouă versiune a acestei funcţionalităţi, care aduce numeroase îmbunătăţiri. În primul rând, aplicația funcţionează pentru mai mult de 80 de limbi, faţă de 38 de limbi până acum, printre care şi română. Mai mult, traducerea funcţionează acum cu orice pereche de limbi alese dintre cele suportate – de exemplu din bulgară şi română (până în prezent funcţiona numai în pereche cu limba engleză).

aplicatie gratuita traducere telefon mobil calatorii asia
traducere din limba asiatica

Aplicația gratuită funcționează online sau offline, dar şi cu opţiunea „auto detect” – nu trebuie să specifici din ce limbă trebuie să traducă.

Calitatea traducerii prin Instant Camera Translation este mai bună: când telefonul este conectat, această funcţionalitate utilizează tehnologia „neural machine tranlation (NMT)” de pe serverele Google pentru a oferi cele mai bune rezultate. Când telefonul nu este conectat la internet, se foloseşte de tehnologia NMT de pe dispozitiv pentru a oferi traducere de calitate.

aplicatie gratuita traducere telefon mobil calatorii Instant Camera Translation
traducere cu telefonul mobil

Citește si: Calatorie cu avionul in America – New York – informatii utile

evomag.ro

Pentru a folosi opţiunea pentru traducere instantanee , căutaţi butonul „Cameră foto” din meniul principal al aplicaţiei Google Translate. Dacă vrei să vezi cum funcţionează, urmărește acest scurt videoclip

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Versiunea îmbunătăţită a Instant Camera Translation este disponibilă pentru aplicaţia Google Translate din Android şi iOS.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.