Intalnirea nikonistilor

Sambata, 31 octombrie 2009, a avut loc intalnirea nikonistilor, intr-un spatiu nou – Cafeneau Dalles- dar la fel de neincapator ca si terasa magazinului F64. Dar acest lucru nu este o critica sau un aspect negativ, este o constatare a faptului ca multe persoane sunt interesate de aceste prezentari.

La aceasta intalnirea a fost prezentat noul Nikon D3s.

Nikon D3s

Prezentarea a fost facuta  de catre fotograful Costas Dumitrescu, care a realizat in aceste zile, special pentru intalnire, o tura fotografica in Delta Dunarii pentru a pune la incercare capacitatile aparatului in lumina scazuta si urmarind subiecte in actiune rapida. In cadrul intalnirii am avut posibilitatea de a vedea pe un ecran de mari dimensiuni fotografiile realizate.

fotograf  Costas Dumitrescu

Costas Dumitrescu

Cei care au dorit au putut testa acest aparat, iar peste cateva zile am sa postez si cateva poze si un filmulet realizate cu acest Nikon D3s la aceasta intalnire.

testare Nikon D3s

Al doilea produs prezentat a fost NIKKOR Micro 85mm DX VR , primul obiectiv macro pentru formatul DX. Acest obiectiv  se adreseaza mai ales posesorilor de aparate Nikon din seriile D60, D5000 sau D90.

60-85-105 macro

Prezentarea a fost tinuta  de  catre fotograful Dan Pop.

fotograf Dan Pop

Prima poza realizata cu obiectivul NIKKOR Micro 85mm DX VR – rezolutia originala daca dati click pe poza, iar peste cateva zile voi publica o serie mai mare de poze realizate cu acest obiectiv :

NIKKOR Micro 85mm DX VR

La finalul intalnirii fotograful Radu Grozescu a prezentat un scurt test comparativ intre Nikon D700, Nikon D3 si noul Nikon D3s :

fotostefan

One thought on “Intalnirea nikonistilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.