Lacate de dragoste in Malta

Malta are multe locuri și monumente interesante. Unul dintre acestea este Monumetul Dragostei (Love Monument), care ”găzduiește” și lacătele de dragoste!

poze lacatele iubirii de dragoste monumentul iubirii dragostei malta
Love Locks & the LOVE sign in Spinola Bay, St Julians – Malta 2017

Amplasat în Golful Spinola din St Julian, monumentul a devenit unul din locurile unde pot fi văzute și amplasate lacătele dragostei.

poza fotografie Monumentul iubirii lacatele dragostei Spinola Bay St Julians Malta
Monumentul iubirii (Love sign) – Spinola Bay St Julians Malta

Acesta este harta monumentului și al lacătelor dragostei sau dacă doriți, coordonatele GPS sunt; 35°55’08.7″N 14°29’24.3″E
Monumentul Dragostei a fost realizat de artistul englez Richard England, iar literele inversate, pot fi citite corect la anumite momente în reflecția apei sau în umbră.

poze fotografii love locks lcatele iubirii dragostei malta
lacate de dragoste – Monumentul iubirii – Spinola Bay St Julians Malta

ishoot.ro

poze lacate de dragoste iubirii love locks malta
lacate de dragoste

În București, lacăte dragoste se găsesc pe gardul teatrului Masca, în parcul Herăstrău, la podul Izvor și câteva erau la piața Unirii.

photos love locks malta love sign
love locks – lacate de dragoste

Desigur România și Malta nu sunt singurele țări unde pot fi întâlnite lacătele dragostei. Eu am văzut în Germania, la Heilbronn, în Franța, la Paris, în Italia, la Roma, în Spania, în stațiunea Lloret de Mar

poze foto lacatele iubirii dragoste malta love sign
lacatele iubirii

Este greu de urmărit originea exactă a tradiției lacătelor de dragoste (love locks). Unii spun că provin din China. Există lacăte găsite de-a lungul Marelui Zid și la niște temple sacre.

Love locks se găsesc acum în Japonia, Coreea de Sud, SUA, Italia, Ungaria și Rusia și multe alte locuri din lume. În Ungaria, lacătele de dragoste au apărut la începutul anilor 1980 în apropierea catedralelor și în jurul piețelor publice. În Italia, lacătele iubirii au fost observate pentru prima oară în Roma și apoi s-au răspândit în alte orașe. De-a lungul Ponte Vecchio din Florența se găsesc love locks pe poduri și în jurul orașului. În Moscova, Rusia, lacăte de dragoste sunt plasate pe zeci de stâlpi pe Podul Lužkov.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Multe municipalități încearcă să restricționeze această declarație a iubirii veșnice, dar noile lacăte de dragoste par să apară într-un ritm mai rapid decât cele vechi sunt îndepărtate!
Alte poze ale lacătelor iubirii, realizate cu un Canon G7 X Mark II într-o zi înnorată, pot fi văzute la Galeria foto

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Lacate de dragoste in Malta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.