Lexar lanseaza un card SDXC cu capacitatea de 1TB

La CES 2019, cei de la Lexar au lansat un card de memorie SDXC record. Cardul Lexar Professional SDXC are capacitatea de 1TB și o viteză de citire de până 95 Mb/s, fiind potrivit pentru fotografii sau videografii care imortalizează cadre în format necomprimat.

card SDXC poza Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I
card SDXC – Lexar Professional 1TB 633X

În teorie, cei de la SanDisk au promis primii, în 2016, că vor aduce un card SDXC de un terrabyte pe piață, dar respectivul fenomen nu s-a întâmplat până la această oră.

poza Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I
Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I

Noul card Lexar are o clasă de viteză UHS Speed Class 3 (U3) și Video Speed Class 30 (V30). Acesta poate fi folosit alături de camere de acțiune pentru înregistrări 4K cu bitrate mare. Cardul Professional 633x SDXC UHS-I este rezistent la raze x, șocuri, variații de temperatura, stropi de apă și praf.

Vă recomand să citiți: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

La prima vedere, utilizarea acestui Lexar Professional cu spațiu de stocare atât de mare este ridicolă, dar folosit la camere foto cu dual-slot ar putea fi util.

poza fotografie Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I
Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I

Iar dacă în timp prețul cardurilor de capacitate mare va scădea semnificativ ar putea fi folosite ca soluții de stocare externă, în loc sau în completarea hdd-urilor externe sau stick-urilor de memorie USB

Lexar Professional 1TB 633X SDXC UHS-I va intra în istorie ca fiind primul din această categorie. Nu de alta, dar îl poți cumpăra cu 400 de Euro de la mai mulți comercianți online.

techstar.ro

În România este așteptat zilele viitoare la un preț de aproximativ 2200-2600 lei. Cardurile Lexar sunt disponibile pentru achiziție la F64evoMAGeMAG
În prezent Lexar este deținut de firma chinezească Longsys, după ce a cumpărat-o de la Micron.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.