Manfrotto Spring Clamp – noua clema cu patina dedicata creatorilor de imagine

Manfrotto Spring Clamp este noul accesoriu de prindere dedicat creatorilor de imagine care au nevoie de multă flexibilitate în susținerea accesoriilor.

poza clema Manfrotto Spring Clamp 175F-2a
Manfrotto Spring Clamp 175F-2

Spring Clamp 175F-2 este dotat cu cap bilă și patina cold-shoe fiind poate unul dintre cele mai versatile accesorii de prindere util în nenumărate situații.

Având o prindere solidă, acest sistem poate fi util acolo unde situația o cere, oferind posibilități de prindere pentru cele mai diverse accesorii, de la lumini, microfoane sau întrebuințări de uz casnic.

foto sistem prindere clema cap bila patina manfrotto
Spring Clamp 175F-2

Clema Manfrotto Cold Shoe Spring Clamp este o clemă ușoară, versatilă, realizată din aluminiu și oțel care permite utilizatorului să poziționeze în siguranță accesoriile dorite în locații în afară camerei, care nu ar fi întotdeauna posibilă folosind o soluție tradițională de suport, cum ar fi un suport de iluminat.

ishoot.ro

Clema dispune de o serie de puncte de fixare utile, permitând utilizatorului să atașeze accesorii ușoare, cum ar fi un bliț Speedlite, un panou LED mic sau un microfon audio.

Manfrotto Spring Clamp 175F-2 lumina led
prindere lumina led
clema prindere microfon extern
clema prindere microfon

Cântărind doar 350g, clema încorporează un mecanism cu arc extrem de puternic, care asigură o aderența strânsă pe o gama de suprafețe sau obiecte diferite, având o sarcina utilă de pâna la 2 kg.

Citește și: Sony ZV-1 vs Canon G7 X Mark II – compactele performate pentru creatorii de continut amatori sau profesionisti

Cleștii de prindere se extind pentru a se potrivi cu un diametru maxim de 40 mm, permițându-i să se atașeze cu ușurință de un stâlp, un raft, spătarul unui scaun sau chiar ramură copacului pentru a numi doar câteva dintre numeroasele posibilități.

poza clema Manfrotto Spring Clamp 175F-2 blit copac
prindere blit

Partea interioară a cleștilor cu arc prezintă o serie de știfturi durabile din cauciuc dur care oferă o aderența suplimentară, deosebit de utilă pe suprafețe de formă neregulată.

ishoot.ro

Fixat pe clemă este un cap cu bilă cu mai multe poziții, cu deplasare completă și înclinare.
Odată ce clemă este atașată la suprafață aleasă, un singur buton de blocare pe capul cu bilă permite utilizatorului să poziționeze cu precizie accesoriul la unghiul corect și cu o simplă răsucire să îl blocheze ferm în poziție.

Deasupra capului cu bile se află mecanismul de montare pe patină de la Manfrotto.
Această montură unică permite utilizatorului să fixeze cu ușurință și în siguranță accesoriul ales.

În plus față de capul cu bilă, clema Manfrotto 175F-2 are, de asemenea, o priză de 5/8 ”(16mm) și un știft de 5/8” (16mm) cu filet de 3/8 ”, oferind opțiunea de a atașa un accesoriu suplimentar sau pentru clemă la să fie atașat la un suport ușor sau la un braț de susținere.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Manfrotto 175F-2 Spring Clamp cu patină are un preț de 399 lei. Pentru preț actualizat verificați la Photosetup sau la F64

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.