Muzeul Municipiului Bucuresti are un nou site

Muzeul Municipiului București anunță relansarea platformei on-line ce găzduiește și prezintă activitatea instituției, într-o formă modernă, accesibilă rapid inclusiv de pe telefoanele mobile.

Muzeul Municipiului Bucuresti site nou
Muzeul Municipiului Bucuresti – site nou

Noul site este interactiv, dinamic, reflectă realitatea muzeală în text, imagine, audio și video. Cu rubrici noi, cu un conținut editorial adaptat nevoilor moderne de accesare a informației. Cu o viață a muzeului ce se dezvăluie publicului în fiecare zi.

Muzeul Municipiului București (MMB) are în componența sa 12 muzee și case memoriale ale căror date de contact și activitate sunt mult mai bine reliefate. De asemenea, sunt evidențiate detaliile referitoare la posibilitatea conectării prin rețele sociale cu fiecare în parte.

Muzeul Municipiului Bucuresti site nou
Muzeul Municipiului Bucuresti – siteul nou

A fost creată o interfață complexă, care să reflecte prompt și complet întreaga activitate deoarece MMB s-a afirmat ca fiind un centru informațional, cultural și educațional, centru activ al unei rețele de organizații, devenind un punct de reper pentru comunitățile culturale bucureștene, precum și pentru mediul academic și științific.

cel.ro

Cu această ocazie a fost lansat și Blogul Muzeului, intitulat „București în 5 minute”, preluând astfel titlul publicației lunare gratuite care este distribuită vizitatorilor. Articole, interviuri, prezentarea activității editoriale și științifice, programul evenimentelor și multe altele, vor putea fi citite pe blog.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

O secțiune nouă se numește Podcast și cuprinde fișiere în format audio. Astfel, MMB devine singurul muzeu care oferă și această opțiune de informare.

Vă recomand să citiți: În vizită la Muzeul de Artă Frederic Storck şi Cecilia Cuţescu Storck

”Muzeul Municipiului Bucuresti își dorește să fie în același pas alături de comunitate pentru a putea deveni pe deplin o proiecție culturală a acesteia. Noua variantă de site a MMB își propune să împlinească un obiectiv foarte important al Muzeului și anume să realizeze o sincronizare de proiecții culturale în funcție de vârste, paliere profesionale, educație, așteptări în inovație, originalitate. ” a declarat Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului București.

Sunteți invitați să vizitați site-ul www.muzeulbucurestiului.ro și să descoperiți toate noutățile ce reprezintă translarea fidelă în mediul digital a activității MMB.

fotostefan

One thought on “Muzeul Municipiului Bucuresti are un nou site”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.