National Award 2021 – Marele câștigător al competiției din România a fost anunțat

World Photography Organization și Sony România anunță că românca CRISTINA VENEDICT este câștigătoarea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2021.

National Award Sony World Photography Awards 2021
(c) Cristina Venedict – National Award 2021

Programul National Awards este o inițiativă a World Photography Organization și Sony, având ca scop susținerea comunităților locale de fotografi din întreaga lume, competiție la care anul acesta au participat 53 de țări.

Peste 330,000 de imagini din 220 de terirorii au fost înscrise la Sony World Photography Awards 2021, iar peste 165,000 au fost încadrate în competiția Open (din care au fost selectați și câștigătorii National Award). În România, juriul a evaluat peste 5,017 imagini, cu 455 mai multe decât anul trecut.

Cristina Venedict a fost aleasă în mod anonim de către jurați pentru imaginea ei denumită Solitude, încadrată la categoria Creativitate a competiției Open.

cel.ro

Cristina Venedict este un fotograf de portret care locuieste în Botoșani, România. Cristina și-a descoperit pasiunea pentru fotografie acum aproximativ 13 ani, după absolvirea universității, dar dragostea pentru artele vizuale a fost moștenită de la tatăl ei. De atunci a îmbrățișat fotografia cu pasiune și emoție, a început să se joace, să experimenteze și să se dezvolte în multe feluri, astfel încât viața ei să capete un nou sens și a simțit că asta vrea să facă.

Referitor la premiul ei, Venedict a spus: „Vă mulțumesc mult pentru premiu! Este o onoare pentru mine să mă aflu printre toți acești fotografi uimitori! Este incredibil … și câștigarea acestui premiu mă face să îmi doresc să creez lucruri mai frumoase și să cresc mai mult ca artist! Modelul din această fotografie este o tânără actriță pe nume Cezara Munteanu. Fotografia a fost creată în studioul meu din Botoșani, România”.

În calitate de câștigătoare a National Award în România, Cristina Venedict primește echipament fotografic profesionist din partea Sony, pentru dezvoltarea de proiecte viitoare.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Câștigătorii globali ai categoriilor Student, Youth, Open și Professional din cadrul competiției Sony World Photography Awards 2021 vor fi anunțați în data de 15 aprilie 2021 prin intermediul platformelor digitale și video ale World Photography Organization. Pentru mai multe informații despre câștigători și liste scurte, vă rugăm accesați www.worldlphoto.org

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.