Nikon COOLPIX P900: aparatul foto bridge cu zoom 83x

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi lansarea aparatului foto compact Nikon COOLPIX P900, echipat cu cel mai puternic zoom optic din gama sa: 83x

Nikon COOPIX P900 bridge
Nikon COOPIX P900

Bridge-ul Nikon COOPIX P900 ofera un zoom optic 83x, care acopera un interval de distante focale de la 24 mm pana la 2000 mm, extensibil pana la 4000 mm prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, si ofera noi orizonturi in orice situatie de fotografiere.

nikon zoom optic 83x
zoom 83x

Obiectivul cu diafragma maxima intre f/2.8 si f/6.5 este capabil sa ofere o definitie extrem de clara a imaginii chiar si atunci cand zoomul este actionat pana la limita telefotografica de 2000mm (echivalentul formatului de 35 mm) a acestuia.

Aparatul este dotat cu un senzor CMOS iluminat din spate, cu rezolutie de 16,2 megapixeli si procesor de imagine EXPEED C2.

Noul model beneficiaza de un sistem VR imbunatatit cu dubla detectie, care reduce neclaritatile, ca si cand s-ar fotografia cu un timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acest nou sistem VR atenueaza mai bine vibratiile, prin detectarea simultana a miscarilor de la obiectiv (senzor de viteza unghiulara) si de la senzorul de imagine (informatii despre vectorul de miscare.

photosetup.ro

Capabilitatile WIFI si NFC usureaza conectarea si partajarea, iar functiile GPS/GLONASS/QZSS inregistreaza locatiile in care se fotografiaza.

lcd rabatabil nikon p900
lcd cu unghi variabil

Monitorul LCD, cu unghi variabil de 7.5cm/3-inci, aproximativ 921.000 puncte si tehnologie RGBW, permite surprinderea de imagini din orice unghi, iar senzorul pentru ochi comuta automat de la fotografierea prin intermediul afisajului la fotografierea prin vizor.

lcd nikon p900
lcd P900

Filmele Full HD 1920 x 1080/60p beneficiaza de sunet stereo inregistrat prin intermediul functiei Zoom microfon, care schimba directia de receptie in concordanta cu modul de operare al zoomului, iar functia Focus Peaking usureaza focalizarea manuala prin evidentierea zonelor focalizate.

Noul Nikon COOLPIX P900 va fi disponibil in Romania in a doua jumatate a lunii martie la un pret de aproximativ 2.998lei. Pentru pret actualizat si promotii verificati si acest site

ishoot.ro

Cu ocazia lansarii noului aparat foto COOLPIX P900, Nikon Romania ne anunta si lansarea concursului foto: SUNT de 83X mai PUTERNIC, organizat pe pagina oficiala de facebook a comunitatii nikonistilor din Romania www.facebook.com/Nikonisti. Este lansata provocarea de a testa incredibilul zoom al noului P900!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Gasiti cele 3 indicii ascunse in gigapanorama, alegeti varianta corecta de raspuns si intrati in finala care va poate aduce marele premiu: un aparat foto Nikon COOLPIX P900!
Perioada de concurs este 2-31 martie 2015. Zilnic vom extrage aleator un castigator care va primi o sapca Nikon.

fotostefan

3 thoughts on “Nikon COOLPIX P900: aparatul foto bridge cu zoom 83x”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.