Nikon COOLPIX W150 – noul aparat foto compact subacvatic

Nikon prezintă cel mai recent membru al familiei COOLPIX, aparatul foto COOLPIX W150 – un mare amator de distracție. Etanș, rezistent la șoc, la îngheț și la praf, acest aparat foto compact pentru aventură este construit pentru a merge oriunde și poate fi operat fără probleme.

Nikon COOLPIX W150 poza aparat foto compact rezistent subacvatic
Nikon COOLPIX W150 – aparat foto subacvatic

De la peisajele cu zăpadă până la scenele subacvatice, Nikon COOLPIX W150 este atât de simplu de utilizat, încât oricine poate să realizeze fotografii și materiale video superbe. Modul Încadrare față sub apă asigura obținerea unor fotografii excelente în piscină sau în timpul scufundărilor, până la o adâncime de 10 m.

poza lcd aparat foto compact rezistent Nikon COOLPIX W150
COOLPIX W150 – LCD aparat foto compact rezisten

Aparatul foto Nikon COOLPIX W150 este rezistent la șoc, când cade de la înălțimi de până 1,8 m, făcând față loviturilor inerente din timpul unei vacanțe cu familia sau din timpul unei petreceri.

f64.ro

Senzorul CMOS cu performanțe superioare în lumina scăzută și obiectivul NIKKOR de precizie, cu zoom optic de 3x, de la Nikon, oferă imagini de o claritate remarcabilă. Un buton de filmare dedicat facilitează comutarea directă la înregistrarea filmelor Full HD cu sunet stereo.

poza aparat foto compact orange rezistent subacvatic nikon w150
Orange

Caracteristicile de amuzament includ o gama de efecte fotografice încorporate în aparatul foto, care sunt ușor de adăugat, precum și un Meniu varietate opțional, pentru copii. Porniți-l și utilizatorii pot să atașeze la fotografii mesaje vocale, să activeze ecrane de întâmpinare vesele, să anime prezentările de diapozitive și nu numai.

poza aparat foto orange nikon w150 subacvatic rezistent
Nikon W150

Accesoriile etanșe, precum cureaua plutitoare simplu de observat de la Nikon, mențîn aparatul foto în siguranță. Aplicația SnapBridge simplifică partajarea celor mai bune imagini realizate sau utilizarea unui dispozitiv inteligent pentru a fotografia de la distanță.

Nikon COOLPIX W150 – Rezumatul caracteristicilor cheie:

Etanș, 10 m | Rezistent la șoc, 1,8 m | Rezistent la înghet, -10 °C | Rezistent la praf. Simplitate veritabilă a fotografierii instantanee, cu aparatul foto COOLPIX care face față șocurilor cauzate de cădere, se comportă excelent în condiții de frig și abia așteaptă să vină la o petrecere la piscină.

Mod Încadrare față sub apă. Aparatul foto face instantaneu până la patru fotografii de fiecare dată când vede o față.

Vă recomand să vedeți: 10 aparate foto pentru calatorii

Rezultate frumoase întotdeauna. Senzor CMOS cu performanțe superioare în lumina scăzută, obiectiv NIKKOR de precizie, cu zoom optic de 3x și funcție Dynamic Fine Zoom de 6x, pentru o rază de acțiune mai mare.¹

Filme superbe. Aparatul foto înregistrează segmente de film Full HD (1080p/30 fps) cu sunet stereo.

Fotografiere instantanee simplă. Setările sunt optimizate automat. Ecranul LCD mare, antireflex, oferă o vizibilitate clară, chiar și sub apă.

Meniu varietate distractiv. Utilizatorii pot să fotografieze cu o interfață de meniu simplă sau pot să activeze Meniu varietate, care este prevăzut cu funcții interactive.

Compatibilitate cu SnapBridge
Aplicația SnapBridge de la Nikon pentru iOS și Android trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a se putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.

Vă recomand să vedeți: Review Garmin VivoSmart HR bratara fitness cu functii smartwatch

Modelul COOLPIX W150 va fi disponibil în mai multe variante de culori; ca de exemplu Orange sau Flowers sau stil Hawaii

poza aparat foto compact carcasa flori Nikon W150
COOLPIX W150 – flowers

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

poza carcasa aparat foto hawaii Nikon W150
Hawaii

Nikon COOLPIX W150 va fi disponibil incepand cu 30 mai 2019 la un preț de aproximativ 900 lei. Pentru preț actualizat verificați aici

Nota
1Magnificarea prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom este calculata de la pozitia cu unghi larg maxim a zoomului optic.

fotostefan

One thought on “Nikon COOLPIX W150 – noul aparat foto compact subacvatic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.