Noile echipamente Epson ITS care pot fi folosite 2 ani fara a suplimenta cerneala initiala

Epson a extins gama de echipamente economice cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS) prin şase noi modele care oferă imprimare la costuri reduse. Noile imprimante sunt destinate atât utilizării acasă, cât și la birou, iar unele modele sunt livrate cu suficientă cerneală pentru a printa până la 12.000 pagini alb-negru şi 6.500 de pagini color[1].

epson l565 multifunctional its
Epson L565

Noua gamă include modele cu funcţii de scanare, copiere şi fax (L565), cu un ecran LCD mare şi cu slot de card SD pentru imprimare uşoară fără PC (L455).

epson l455 multifunctional its
Epson L455

Noile imprimante pentru acasă sunt livrate cu cerneală suficientă pentru doi ani[2]. Modelele L130 şi L220 pot imprima un număr de 6.500 pagini color şi 4.000 pagini alb-negru utilizând doar cerneala livrată iniţial. De asemenea, modelele L310, L365, L455 şi L565 includ două recipiente suplimentare de cerneală neagră, ceea ce le sporeşte volumul de imprimare alb-negru la 12.000 pagini.

Epson L220 imprimanta color
Epson L220
Epson L130 imprimanta its
Epson L130

Destinat pentru a fi folosit în cadrul birourilor mici, multifuncționalul L565 poate economisi pentru utilizatori până la 90% din costurile imprimării zilnice[3]. Noul model dispune de funcţii de copiere şi scanare la o rezoluție de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless şi funcţie de fax, având un compartiment cu o capacitate de 30 de coli pentru alimentare automată.

Modelul L455 satisface necesităţile utilizatorilor oferind o soluţie rapidă de imprimare, scanare şi copiere (şi printare foto ocazională) fără a fi nevoie de PC. Ecranul LCD mare şi slotul de card SD simplifică imprimarea de documente A4 color, cum ar fi grafice, materiale publicitare şi prezentări.

imprimanta Epson L365
Epson L365

Modelul L365 are funcţii de copiere şi scanare la o rezoluție de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless şi, la fel ca L565 şi L310, oferă viteze de imprimare de până la 9,2 ppm[4]. Toate cele trei modele pot fi configurate foarte ușor, oferă imprimare fiabilă la costuri foarte scăzute şi dispun de o garanţie de un an (sau 30.000 pagini). Modelele L130 şi L220, destinate utilizatorilor individuali oferă aceeaşi imprimare cu costuri reduse la viteze de până la 7 ppm1 şi garanţie de un an (sau 15.000 pagini).

Vezi si: Test cu Epson L850: multifunctional A4 cu imprimanta foto ITS cu 6 culori

Toate modelele noi cu Wi-Fi dau utilizatorilor posibilitatea folosirii funcției Epson Connect, care permite imprimarea de oriunde din lume prin intermediul unui e-mail cu fotografii şi documente trimis către imprimantă sau utilizând un driver de imprimare de la distanţă. Epson Connect include, de asemenea, aplicaţia Epson iPrint[5] pentru imprimare uşoară prin Wi-Fi de pe dispozitive smartphone şi tablete. Pe modelele L455 şi L565 documentele şi fotografiile pot fi, de asemenea, imprimate direct de pe dispozitive mobile datorită compatibilităţii cu Apple AirPrint[6] şi Google Cloud Print. Configurarea Wi-Fi simplă contribuie la conectarea acestor imprimante la reţele wireless[7].

echipament epson its
caracteristici

Vezi si: Noile imprimante ultracompacte Epson

Noile modele sunt deja disponibile pe piața din România la prețuri începând de la 559 lei.

[1] Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC24712. Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC24711. Volumele de imprimare/costurile per pagină menţionate pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura.
[2] Cerneală pentru 2 ani, conform volumului mediu lunar de imprimare (IDC WW Page Volume Program, 2013)
[3] Comparaţie cu cele mai bune 10 imprimante şi multifuncţionale laser monocrome A4, cu cele mai bune 10 imprimante şi multifuncţionale laser color şi cu cele mai bune 10 imprimante şi multifuncţionale cu jet de cerneală, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 2 2014). Cost per pagină calculat utilizând preţul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 1 2014) şi volumele de imprimare publicate de producători din decembrie 2014. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/itssavings
[4] Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/testing
[5] Epson iPrint necesită o conexiune wireless şi aplicaţiile de imprimare Epson. Email print necesită o conexiune la Internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect
[6] Imprimantele compatibile cu AirPrint funcţionează cu iPad (toate modelele), iPhone (3GS sau mai noi) şi iPod touch (a 3-a generaţie sau mai noi) cu ultima versiune de iOS.
[7] Configurare automată compatibilă cu Windows 8, Windows 7, Windows Vista şi Mac OS. Configurarea iniţială Wi-Fi necesită un cablu USB pentru utilizatorii Windows XP – nu este inclus

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.