Panasonic Lumix G100 – aparat foto mirrorless pentru vlogging si nu numai

Panasonic Lumix G100 este noul aparat foto mirrorless, care dorește să fie alegerea ideală pentru vloggeri și creatori de conținut, fiind gândit pentru a ușura și fluidiza munca acestora.

Panasonic Lumix DC-G100 aparat foto mirrorless vlogging
Panasonic Lumix DC-G100

Noul mirrorless Panasonic Lumix DC-G100 este dotat cu un sistem de înregistrare audio OZO by Nokia, care îi permite să înregistreze sunetele din jurul lui. Unul din microfoane fiind îndrepat spre partea din spate, astfel sunetul poate fi captat din mult mai multe direcții. Cu funcția Recunoaștere față, direcția și intervalul de înregistrare sunt reglate automat pentru sunet captivant, fără microfon extern.
Totuți este prezentă și o conexiune pentru microfon extern.

poza aparat foto mirrorless Panasonic Lumix DC-G100 vlogging
Lumix DC-G100

Conceput pentru a recunoaște și înțelege contextul în care desfășurati înregistrarea, Panasonic Lumix DC-G100 este capabil să mențină focalizarea și să accentueze profunzimea de câmp.

poza mirrorless Panasonic Lumix G100 cu grip Panasonic DMW-SHGR1E
Panasonic Lumix G100 cu grip Panasonic DMW-SHGR1E

Panasonic a inclus un nou mod Selfie Video care ajută la captarea atât a unui selfie cât și a fundalului focalizat clar, fără a fi nevoie să reglați manual diafragma.

aparat foto mirrorless selfie vloging
selfie vlogging

Mai mult, Panasonic Lumix G100 dispune de un sistem integrat de stabilizare a imaginii pe 5 axe, dar și de conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, pentru un transfer rapid al fișierelor catre device-urile dumneavoastră mobile – veți fi imediat gata să postați conținutul realizat pe canalele de social media.

Citește și: Programul gratuit Lumix Tether iti permite acum sa folosesti un aparat foto Panasonic ca webcam

În interiorul LUMIX G100 este un senzor 4/3 care poate realiza fotografii de 20 de megapixeli (5184 x 3888 pixels) și videoclipuri 4K (la 30p și 24p) și video 1080p (la 60p). Senzorul are o sensibilitate maximă de ISO 25600 și îi lipsește un filtru Low Pass pentru o claritate crescută (în detrimentul creșterii efectului moiré).

evomag.ro

În partea din spate a aparatului foto se află un ecran cu unghi variabil, cu rezoluție de 1,84 milioane de puncte, care oferă o mare flexibilitate pentru modul în care îți îndrepți camera pentru a compune fotografii. Vizorul electronic are o rezoluție de 3,68 milioane puncte.

poza lcd mobil aparat foto mirrorless Panasonic Lumix DC-G100 selfie
LCD mobil
lcd mobil unghi variabil aparat foto mirrorless panasonic
LCD unghi variabil

Alte caracteristici ale Panasonic G100 includ Frame Marker (verificarea compoziției, așa numitele aspect ratio, mai populare în timpul înregistrării), un indicator RED (pentru a arăta dacă camera înregistrează), slow/quick-motion, timelapse, înregistrare V-Log, FOTO 4K (extragerea de imagini din imagini), încărcare AC / USB și HDMI.

butoane aparat foto mirrorless panasonic
mirrorless Lumix DC-G100

Corpul camerei Lumix DC-G100 cântărește 352g, iar dimensiunile sunt 116 x 83 x 54 mm.

f64.ro

Aparatul foto Panasonic DC-G100 este caracterizat de versatilitate. Indiferent de subiectul abordat de tine (street photography, gătit, sport, beauty), ori că filmezi pentru vlog sau în călătorii, Panasonic G-100 este o bună soluție de luat în calcul.

Panasonic Lumix DC-G100 cu obiectiv 12-32mm F3.5-5.6 costă 3.599 lei , iar ki-ult Panasonic Lumix G100 cu grip Panasonic DMW-SHGR1E costă 3.599 lei (redus de la 4.098 lei).

Pentru preț actualizat și promoții Panasonic verificați și aici

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.