Panasonic Lumix LX100 II – noul aparat foto compact performant

Panasonic Lumix LX100 II este noua cameră foto compactă performantă, produsă de cunoscuta firmă japoneză. Compactul Lumix LX100 II mic și ușor (349g) este dotat cu multe specificații tehnice high-end.

Panasonic Lumix LX100 II poza aparat foto compact performant
Panasonic Lumix LX100 II – aparat foto compact performant

Noul aparat foto compact Lumix LX100 II este dotat cu un senzor MOS Micro Four Thirds, cu sensibilitate ridicată și procesare Venus Engine. Lumix LX100 II integrează un senzor de 21,77 megapixeli în total, având efectiv 17,0 megapixeli în mod 4:3.

De aproximativ 1,6 ori mai mare decât un senzor de 1 inch (cum are Canon G7 X Mark II sau Sony RX100 VI), noul senzor are un excelent raport semnal-zgomot, rezultând o reducere radicală a zgomotului atunci când fotografiezi la setarea ISO maximă de 25.600.

Panasonic LUMIX DMC LX100 II poza aparat foto compact blit extern
Panasonic LUMIX DMC LX100 II cu blit extern

Obiectivul de 24-75mm f/1.7-2.8, LEICA DC VARIO-SUMMILUX cu un zoom optic 3.1x, permite fotografierea macro de la 3 cm (wide) și 30 cm (tele). Nu lipsește Power O.I.S. (stabilizator optic de imagine), iar lentilele folosite (2 lentile ED și 5 lentile asferice cu 8 suprafețe asferice) vor ajuta la obținerea unor fotografii clare și plăcute.

Panasonic LUMIX DMC LX100 II  poza aparat foto compact obiectiv zoom leica
Panasonic LUMIX DMC LX100 II – obiectiv Leica
Panasonic LUMIX DMC LX100 II poza aparat foto compact performant
Panasonic LUMIX LX100 II
Panasonic LUMIX DMC LX100 II poza aparat foto compact zoom 3x leica
Panasonic LUMIX LX100 II – zoom optic 3x

Noul Panasonic Lumix LX100 II vine și cu comenzi intuitive și răspuns de mare viteză, împreună cu un vizor Live View (de 2764k puncte) de înaltă rezoluție, oferind un câmp de vizualizare de 100% și un grosisment excelent (0,7x, echivalent 35 mm), iar noul model beneficiază și de îmbunătățiri semnificative ale ecranului. Rezoluția a fost mărită la 1240k puncte, în timp ce a fost adăugată funcționalitate tactilă pentru ușurință de utilizare îmbunătățită.

panasonic lumix lx100 mark ii aparat foto compact performant
LCD – Vizor – Panasonic Lumix LX100 Mark II

LUMIX LX100 II obține o viteză ridicată a focalizării automate, de aproximativ 0,10 secunde și efectuează fotografierea în rafală de mare viteză, la 11 fps (AFS – Focalizare automată individuală)/5,5 fps (AFC – Focalizare automată continuă) pentru a capta subiecții focalizați, aflați în mișcare rapidă.

evomag.ro

Funcția 4K Photo de la Panasonic se îmbină cu avantajul înregistrării video 4K pentru a îți permite să fotografiezi la până la 30fps și să extragi momentul perfect printr-o o fotografie de 8-megapixeli direct pe cameră. Noile adăugiri includ o funcție Auto Marking, care permite un salt mai rapid la cel mai adecvat cadru, și Sequence Composition (Compunere secvențială) – îmbinarea unor cadre diferite pentru a crea un efect special.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Au fost, de asemenea, adăugate funcțiile Post Focus (post-focalizare) și Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit într-o singură fotografie), iar modul Light Composition (compoziţie lumină) poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință fotografii cu scene nocturne sau focuri de artificii.

Vă recomand să citiți: BIAS 2018 – artificii si alte efecte pirotehnice

Lumix LX100 II integrează atât conectivitate Bluetooth, cât și conectivitate Wi-Fi pentru partajare rapidă și ușoară a imaginilor. Datorită conectivității Bluetooth Low Energy, poți menține o conexiune constantă, cu un consum minim de energie.
Aparatul foto compact Panasonic Lumix LX100 II poate fi încărcat atât de la priză cât și prin portul USB, aceasta fiind util pentru o încărcare rapidă în timp ce călătoriți.

Panasonic LUMIX DMC LX100 II va fi disponibil din Octombrie 2018 la un preț de aproximativ 949 Euro (€)
Vechiul model, Panasonic LUMIX DMC LX100, are un preț de 2899 lei

#LX100 #LX100II #lumix #panasonic

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.