Panasonic ofera 5 ani garantie la aparatele foto Lumix

Panasonic a dat startul unei noi promoții la aparatele foto Lumix! La achiziționarea unei camere foto din seria Lumix primești garanție 5 ani!

campanie garantie 5 ani panasonic lumix
Panasonic Lumix – garantie 5 ani

O nouă promoție este valabilă la achiziționarea uneia dintre camerele Panasonic Lumix: la fiecare aparat foto cumpărat primești o garanție totală de 5 ani.

Procesul durează foarte puțin:
1. Cumpără un aparat foto Lumix fie direct din magazin, fie online;
2. Înregistrează achiziția pe site-ul https://lumix5yw.com/ro/homepage-5/ și completează formularul în maxim 30 de zile de la cumpărarea aparatului.

afis poster aparate foto panasonic lumix 5 ani garantie
aparate foto Panasonic Lumix

Iată lista camerelor foto Panasonic Lumix incluse în promoție:

DC-FZ82EP-K
DC-FZ81EP-K
DC-GX800KEGD
DC-GX800KEGK
DC-GX800KEGS
DC-GX800KEGT
DMC-G80EG-K
DMC-G80HEG-K
DMC-G80MEG-K
DMC-G80WEG-K
DMC-GX80CEGK
DMC-GX80CEGS
DMC-GX80EG-K
DMC-GX80EG-S
DMC-GX80EG-T
DMC-GX80HEGK
DMC-GX80HEGS
DMC-GX80KEGK
DMC-GX80KEGS
DMC-GX80KEGT
DMC-GX80NEGK
DMC-GX80WEGK
DMC-GX80WEGS

Din câte se observă pe listă a fost inclus Panasonic DC-FZ82 dar nu și Panasonic Lumix DMC-FZ1000 (testat și de mine, iar review-ul poate fi citit aici).

f64.ro

Oricum se pare că și Lumix DMC-FZ82 este un bridge demn de luat în seamă dacă vreți un aparat potrivit pentru călătorii.
Panasonic DC-FZ82 oferă un zoom puternic 60x (superzoom 20-1200mm, echivalent format 35mm) și un senzor de 18 megapixeli cu un procesor îmbunătățit. Poți filma 4K/ 30p (pentru clipuri video de max. 15 minute). O gamă largă de functii 4K îți stau la dispoziție, precum Post Focus, Focus Stacking și 4K Photo.

Vă recomand să citiți: Leica DG Vario-Elmarit 50–200mm f/2.8-4 ASPH este noul teleobiectiv zoom fabricat de Panasonic

Un alt aparat de fotografiat care atrage atenția din această campanie de garanție extinsă este Panasonic DMC-GX80. Acesta este un aparat foto mirorrless cu senzor Digital Live MOS și rezoluție de 16 megapixeli. Dispune de functia Post Focus, astfel că poți selecta aria de focalizare chiar și după ce ai fotografiat cadrul. Sistemul dublu de stabilizere de imagine te ajută să faci fotografii mult mai clare, chiar și in condiții neprielnice.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Comandă astăzi un aparat foto Lumix și primești 5 ani garanție!

Promoția este valabilă pentru achizițiile efectuate până la data de 14 aprilie 2018. Termenii și condițiile înscrierii în promoție sunt disponibile pe acest site

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.