Ramai in forma si iarna cu sport acasa

Din când în când am menționat aici pe blog faptul că sănătatea este importantă, astfel este util să facem ceva sport, chiar și sport acasa. Mai ales că avem la dispoziție suficiente echipamente sportive să rămânem în formă și iarna practicând sport acasa.

sport acasa arde caloriile
Sport acasa

Unele persoane cred că iarna sau oricum vremea rece este o piedică pentru mișcare. Sigur, fiecare știe cum stă cu timpul liber sau cum să-și organizeze activitățile, dar se poate practica sport chiar acasă, nu doar afară sau la sala de fitness.
Mai ales că în perioada aceasta încă este recomandat să evitați aglomerațiile și să păstrați distanța socială. Iar cei care au lucrat de acasă, nu cred că au uitat ce mult li s-a redus timpul de mișcare.

Oricum, ideea este că poți face sport acasă, mai ales că exercițiile fizice reduc stresul și-ți îmbunătățesc starea de spirit. Ceea ce avem nevoie cu toții, chair și pasionații de fotografie, creatorii de conținut digital, graficieni, etc.

Pentru arderea caloriilor poți improviza o mică ”sală” de sport chiar la tine în apartament. Având în vedere oferta la echipamentele de fitness tu decizi cât de dotată va fi ”sala” ta de acasă.

Probabil știi deja că este recomandat să începi exercițiile fizice cu încălzire și să-l închei cu stretching. Astfel, s-ar putea să-și fie utilă această saltea

poza saltea fitness sport fotografie echipament sportiv
saltea fitness

De asemenea este recomandat să începi cu exerciții simple. Poți alege niște gantere sau greutăți reglabile pentru glezne, dacă locuiești la casă (la bloc este mai dificil!) poate vrei sa încerci să sari coarda

poza fata sarind coarda fotografie
saritura

Chiar dacă practici sport acasa cred că este importantă atât ținuta cât și încălțămintea. Desigur poți purta clasicul trening, dar ce spui de această îmrăcăminte sport ? Eu cred că vei ajunge să o apreciezi.

Interesante mi s-au părut și aceste șosete Antiderapante Fitness adulți

sosete antiderapante fitness sport acasa
sosete antiderapante fitness

Recomandările de mai sus, sunt doar o foarte mică parte din vasta ofertă disponibilă pe site-ul și magazinele Decathlon. Apropo, tu știai că Decathlon fabrică și în România?

Ca să se vadă și să se simtă rezulatele sportului acasă, ar trebui să-ți stabilești un program şi să-l respecți. Nu trebuie neapărat să faci sport zilnic. Este chiar indicată o zi de odihnă, mai ales dacă faci antrenamente intense. Poţi să-ţi iei chiar şi 2 zile libere. Este alegerea ta.
De asemenea, ține minte, sportul acasă nu trebuie privit ca o reţetă minune ca să fii în formă pentru concediul la mare. Mai degrabă este o schimbare pe care ai decis s-o faci în viaţa ta.

Dacă totuși sportul acasă nu-i suficient pentru tine și vrei să profiți de zăpada de la munte îți recomand să verifici ofertele la echipamentele și accesoriile pentru schi și snowboard. Sunt disponibile articole atât pentru adulți cât și pentru copii.

underarmour.ro

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.