Sony CFexpress Type A – card de memorie cu viteza mare de scriere

Sony a anunțat o nouă generație de media – primele carduri de memorie din lume de tip CFexpress Type A, cu versiuni de o capacitate de 80GB și 160GB, (CEA-G80T și CEA-G160T) cea mai recentă adiție la gama de carduri Sony realizate conform standardului TOUGH.

 poza card memorie performant rezistent umezeala prafSony CFexpress Type A
Sony CFexpress Type A (CEA-G80T) – 80GB

Oferind viteze mari de transfer, durabilitate și fiabilitate, noile carduri Sony CFexpress Type A oferă performanțe profesionale și fără stres atât pentru fotografi, cât și pentru creatorii de conținut video.

Sony CFexpress Type A – lansate în același timp cu mirrorless-ul Sony Alpha 7S III au:

⦁ Viteze de scriere de până la 700MB/s și viteze de citire de până la 800MB/si
⦁ Design compact și funcționalitate avansată
⦁ Design cu disipare eficientă a căldurii
⦁ Construcție de tip TOUGH ce asigură durabilitate ridicată și rezistență la praf și umezeală
⦁ Suportă software-ul de diagnosticare File Scan Utility Memory și Memory Card File Rescue pentru recuperarea datelor

Performanță de mare viteză
Atât CEA-G80T (80GB) și CEA-G160T (160GB) folosesc cea mai recentă tehnologie de control a memoriei flash pentru a atinge viteze de scriere de până la 700 MB/si și viteze de citire de până la 800 MB /si, reducând foarte mult timpii de golire a bufferului pentru fotografiere eficientă, fără stres.

poza card memorie performant viteza mare rezitent umezeala praf
Sony CEA-G160T – 160GB

Cardurile CFexpress Type A sunt ideale pentru fotografierea în rafală de mare viteză de peste 1000 de imagini statice RAW necomprimate, precum și pentru înregistrarea video 4K la 120 de cadre pe secundă la rate de transfer ridicate cu funcția Slow & Quick Motion, atunci când sunt asociate cu noul Alpha 7S III, care dispune de două sloturi pentru carduri CFexpress Type A, suportând și carduri UHS-I and UHS-II SDXC/SDHC, pentru captarea simultană a diferitelor tipuri de media sau pentru înregistrarea video continuă extinsă chiar și la cea mai mare rată de biți.

evomag.ro

Respectarea specificațiilor profilului de garanție a performanței video VPG400 asigură o înregistrare video stabilă la 400 MB/s – creând un flux de lucru fluid pentru creatorii de conținut profesioniști.

Design eficient de disipare a căldurii
Noile carduri CFexpress Type A sunt echipate cu un radiator care transferă căldura generată de card către exterior, chiar în timpul transmiterii unui volum de date ridicat la viteze mari, utilizând un aliaj original Sony cu o conductivitate termică excelentă. Acest lucru le permite utilizatorilor să înregistreze pentru perioade de timp îndelungate, chiar și când filmează intern la calitate 4K și la 120 de cadre pe secundă.

Durabilitate de tip Tough
Respectând specificațiile TOUGH de la Sony, noile carduri CFexpress Type A au rezistență la îndoire și la impact pentru a proteja datele prețioase, chiar și atunci când utilizatorii schimbă frecvent cardurile în medii neprietenoase.
Acestea sunt de până la cinci ori mai rezistente la impact și de zece ori mai rezistente la îndoire, în comparație cu standardele minime ale Cfexpress Type A, pentru o durabilitate excepțională. În plus, datorită unei structuri interne speciale, acestea sunt certificate IPX7 fiind rezistente la umiditate și IP5X de protecție împotriva pătrunderii prafului (IP57) pentru o durabilitate sporită.

Citește și: Sony SF-G 32GB in test – card de memorie SD rapid si rezistent

Fiabilitate
Accidentele se întâmplă. Software-ul Sony pentru recuperarea datelor le permite utilizatorilor să recupereze imagini RAW sau clipuri 4K șterse din greșeală de pe cardurile de memorie. În plus, software-ul de diagnostic Sony Media Scan Utility va fi actualizat pentru compatibilitate cu cardurile CFexpress Type A, permițându-le utilizatorilor să diagnosticheze și să primească avertizări înainte ca numărul de cicluri de citire/scriere să se apropie de limita maximă a cardului.

Cititor de carduri CFexpress Type A

Sony MRW-G2 poza Cititor de carduri CFexpress Type A
Sony MRW-G2 – Cititor de carduri CFexpress Type A

Optimizat pentru noile carduri CFexpress Type A, cititorul de carduri CFexpress Type A (MRW-G2) oferă viteză de transfer SuperSpeed prin USB (USB 3.2 Gen 2) de până la 10Gbps prin USB Type-C®, permițând creatorilor să aibă un flux de lucru eficient atunci când lucrează cu fișiere de imagine de rezoluție înaltă, clipuri 4K și alte tipuri de date. Atunci când este combinat cu un card de memorie CFexpress Type A, acesta le permite utilizatorilor să transfere date de aproximativ 2,8 ori mai rapid decât prin mijloace convenționale.. Cititorul de carduri MRW-G2 poate fi folosit cu carduri CFexpress Type A și cu carduri de memorie SDXC/SDHC (UHS-I and UHS-II).

Preț și disponibilitate
Cardurile de memorie CFexpress Type A și cititorul de carduri vor fi disponibile în Europa începând din luna septembrie 2020. Prețul aproximativ recomandat pentru retaileri este de:
⦁ CEA-G80T: 1200 lei
⦁ CEA-G160T: 2200 lei
⦁ Cititorul de carduri Sony MRW-G2: 700 lei

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Pentru preț actualizat și promoții verificați la F64 sau la Photosetup sau la eMag.

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

Citește și: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

[v] Nu suportă recuperarea datelor pentru conținutul protejat sau pentru fișierele de gaming. Nu toate datele pot fi recuperate

[vi] Un cititor de carduri MRW-G2 CFexpress Type A/SD este necesar pentru diagnosticarea cardului CFexpress Type A. Diagnositcarea nu este posibilă prin cititoare de carduri oferite de alți producători sau printr-o conexiune directă la cameră

[vii] Condiții de test Sony. Comparativ cu un card de memorie Sony SDXC UHS-II.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.