Un fel de Black Friday pe 24 octombrie

Cum va anuntasem deja ca s-ar putea sa fie unele magazine care sa “fure” startul in cursa reducerilor de Black Friday, iar acum avem confirmarea; dar spun ca este doar un fel de Black Friday pentru ca reducerile sunt doar la aparatele foto scumpe, asa numitele aparate foto profesionale.

kodak brownie camera
brownie

Practic magazinele Yellow Store si F64 vor avea reduceri pe 24 octombrie doar la aparatele foto, obiective si accesorii care se adreseaza fotografilor profesionisti.

Pentru “profesionistii actuali si viitori”, asa cum se intituleaza campania, Nikon Black Friday Pro se va derula incepand de vineri, 24 Octombrie ora 00:00 si va include reduceri de pana la 50% la echipamentele din gama profesionala Nikon, dar si la unele accesorii.

Nikon Black Friday Pro aparate foto profesionale
Nikon Black Friday Pro

Ofertele Nikon Black Friday Pro vor fi afisate la miezul noptii, pe 24 octombrie, la cele doua magazine partenere F64 Studio si YellowStore.

Magazinul F64 a anuntat ca Vineri, pe 24 Octombrie, vor avea in plus pe langa ofertele Nikon si reduceri la aparate profesionale Canon si Sony, dar si la obiectivele Sigma, Tamron sau chiar echipamentele de studio Elinchrom.

Totusi, mai spun inca o data ca acest eveniment de shopping se adreseaza cu precadere fotografilor profesionisti sau amatorilor avansati, deoarece
reducerile se vor aplica doar gamei de aparate foto profesionale.
Astfel, sper ca vom gasi reduceri seminificative (de pana la 50%, asa cum spun cei de la Nikon), la aparate foto DSLR Nikon D610, Nikon D810 sau, de ce nu chiar D4s. Sunt curios daca noul Nikon D750 va intra la acest Black Friday Pro.

blit nikon d750
d750

Anul trecut, Nikon Black Friday Pro s-a derulat pe 1 Noiembrie , atunci cand, daca imi aduc bine aminte, Nikon D610 a fost 5.999 lei body, Nikon D800 a fost 9.499 lei iar Nikon D4 body doar 18999 lei.

Iar cei care isi doresc un aparat foto Canon sau un mirrorless Sony trebuie sa stea cu ochii pe ofertele de vinerea viitoare, deoarce este foarte posibil sa vedem reduceri la Canon 6D sau Canon 5D Mark III (a fost si anul trecut la reducere de Black Friday Pro, redus cu 2500 de lei parca…) dar si la mirrorless-urile Full Frame Sony A7. In ceea ce priveste obiectivele, vor fi vizate tot cele dedicate segmentului PRO, adica cele compatibile cu aparatele foto vindute acum, ca de exemplu Nikkor 24-70mm, Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II, sau Canon 24-105 sau poate chiar si obiectivele fixe, cum ar fi Sigma 35mm f/1.4 ART.

Iar daca o sa va cumpararti echipament scump poate nu ar fi rau sa-l asigurati si va aduc la cunostinta ca magazinul F64 are 5 noi servicii:

Perioada de retur a produselor se prelungeste la 30 de zile;
Serviciul de consultanta online este acum non-stop;
La primirea coletului ai 5 minute sa il verifici;
Produsele aflate in garantie sunt ridicate si returnate gratuit;
Perioada de procesare a comenzilor s-a extins pina la ora 18:30, ele putind fi livrate incepind cu a doua zi dupa ora 10:00.

fotostefan

One thought on “Un fel de Black Friday pe 24 octombrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.