Usi deschise la Teatrul National din Bucuresti

Teatrul National Bucuresti “I.L. Caragiale” a implinit in luna decembrie 40 de ani de cand functioneaza pe actualul amplasament din Piata Universitatii, in cladirea care a fost inaugurata in decembrie 1973. Cu aceasta ocazie a fost organizat in ziua de 14 decembrie 2013 evenimentul “Usi deschise la Teatrul National”.

usi deschise la teatrul national bucuresti
usi deschise tnb

Afisul acestui eveniment a fost realizat de caricaturistul Mihai Stanescu, afis care sta sub semnul shakespearianului “To be or Not to Be”.
Programul “Usilor deschise” a inceput sambata la ora 10.00 si a tinut pana duminica dimineata. Sambata au fost organizate tururi ghidate care au prezentat noile sali si spatii refacute ale teatrului.

tur ghidat tnb
tur TNB

Teatrul National Bucuresti a inaugurat in octombrie Sala Pictura si Sala Studio si in noiembrie Sala Atelier.

salile teatrului national bucuresti
sali TNB

Cu ocazia “Usilor deschise” au fost organizate si intalniri cu actori ai TNB, sesiuni de autografe si fotografii la standurile cu carti de teatru, unde au avut loc si lansari in premiera.

Ion Caramitru si Marin Moraru TNB
Ion Caramitru si Marin Moraru

Accesul publicului la noile sali se va face dinspre strada Batistei, catre esplanada nou construita de-a lungul fatadei teatrului (cu vedere spre hotelul Intercontinental). Tot in această zona este amplasata si Agentia de bilete.

Mai multe imagini de la Usi deschise la TNB pot fi vazute la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.