Vernisajul expozitiei “Ceruri, ape, pamant” autor Nina Mihaila

Cum spuneam intr-un post anterior miercuri, 16 ianuarie 2013,la Café Verona, Librăria Cărturăreşti din Bucuresti a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie “Ceruri, ape, pamant” autor Nina Mihaila.

afis expozitie de fotografie
Ceruri, ape, pământ

Pentru ca eram prin zona piata Romana sa testez aparatul foto compact Nikon Coolpix P7700 am zis sa intru si la acest eveniment desi stiam inca de la inceput ca va trebui sa razbat printre invitati pentru a ajunge la lucrari si sa ma strecor printre clientii care iau masa de seara. Totusi a fost o buna ocazie sa ma mai incalzesc nitel si sa vad niste fotografii de peisaj interesante.

aglomeratie expozitie de fotografie nina mihaila
Locul

Se pare ca in lipsa unor spatii expozitionale consacrate fotografiei, Bucurestiul are parte de locatii inedite: cafenele, pub-uri, holuri, statii de metrou, garduri, chiar si copaci!

fotografii pe perete
exponatele

Probabil accesul in spatii civilizate se face cu sume prea mari pentru un fotograf român.

cafe verona bucuresti
cafe verona

Noroc si cu spatiile amintite mai sus si cu prietenii fotografiei.In cazul de fata prietenul a fost firma Epson, reprezentata de Alina Silvestru:

alina silvestru epson romania
alina silvestru nina mihaila

Cele 50 de fotografii expuse au fost printate cu imprimanta foto profesionala Epson Stylus Pro 4900 pe hartie Epson Velvet Fine Art si Cold Press Bright.

Cele 50 de fotografii realizate de Nina Mihaila sunt o selectie din miile de imagini pe care le-a surprins pe parcursul calatoriilor pe 5 continente.
Fotografiile au fost realizate in Canada, Patagonia, China, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Anglia, Finlanda si Suedia. Pentru expozitii viitoare, Nina Mihaila are in plan selectii de fotografii din Hong Kong, Japonia, Singapore, Chile si Insula Pastelui, Austria, Estonia, Olanda, Spania si Romania.

fotografierea fotografiilor
inregistrare

Expozitia de fotografie de peisaj “Ceruri, ape, pamant” va fi expusa la Café Verona, Libraria Carturesti pina 31 ianuarie 2013.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.