Vernisajul expozitiei de fotografie “Canonicon”, autor Dan Mihalcea

Luni, 28 aprilie a.c., la Institutul Cultural Român (ICR) a avut loc vernisajul expoziţie de fotografie religioasă “Canonicon”, autor Dan Mihalcea.

Vernisajul expozitiei de fotografie "Canonicon", autor Dan Mihalcea
Canonicon

Expoziția cuprinde 20 de lucrări realizate în maniera clar-obscur și detaliu. Fotografiile reprezintă o selecție dintr-o serie pe care autorul, regizorul și fotograful Dan Mihalcea, le-a realizat în decursul a cinci ani de pelerinaje pe care le-a făcut la mânăstirile din țară.

Canonicon dan mihalcea
expozitiei foto

cel.ro

fotografie religioasa icr bucuresti
fotografii

După introducerea realizată de Liviu Jicman, vicepreşedinte Institutul Cultural Român, a luat cuvântul şi Corneliu Medvedov, profesor universitar imagine film.

expozitie de fotografie religioasa Canonicon dan mihalcea icr bucuresti
liviu jicman cornel medvedov dan mihalcea

Mie mi s-au părut interesante imaginile prezente în această expoziţie şi mi-a mai plăcut şi faptul că Dan Mihalcea este unul din puţinii fotografi români care recunoaşte, în public, că foloseşte şi binecunoscutul program de editare foto Photoshop

vizitator expozitie de fotografie religioasa
privitor
fotografiere cu smartphone
fotografiere cu smartphonul

canonicon-dan-mihalcea-icr-5

Expoziţia de fotografie “Canonicon” va putea fi vizitată până pe 7 mai 2014. În cazul în care nu puteţi ajunge la ICR fotografiile din colecţia Canonicon pot fi văzute şi pe site-ul lui Dan Mihalcea.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.