Aparate foto mirrorless cu senzor full frame: Sony A7 si A7r

Sony a lansat primele camere mirrorless cu senzor full frame: α7 și α7R

sony α7 senzor
Sony α7

Sony α7R stabilește noi standarde în domeniul fotografiei digitale. Noua cameră mirroless, de mărimea unei palme, îmbină puterea de fotografiere cu portabilitatea, redefinind opțiunile creative în fotografia full-frame.

mirroless Sony α7R
Sony α7R

Ușor de manevrat și cu un aspect atractiv, noua cameră α7R este un instrument fără compromis, conceput pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor avansați. Butoanele de control frontale și cele din spate, alături de un selector pentru controlul valorii de expunere permit ajustări intuitive în timpul încadrării subiectului prin vizorul electronic de înaltă rezoluție XGA OLED Tru-Finder sau pe ecranul LCD tip 3.0 rabatabil.

Senzorul de imagine full-frame Exmor CMOS de 35mm încorporează tehnologiile de concentrare a luminii și expansiune a fotodiodei și este construit după un model “fără spații”, eliminând spațiile dintre pixelii adiacenți. Datorită densității ridicate de pixeli pe senzor, se obține o rezoluție impresionantă menținând zgomotul de imagine la un nivel minim.

Noua camera foto Sony α7 oferă avantajele unui senzor full-frame de 35 mm și ale obiectivelor interschimbabile într-un corp cu adevărat compact. Fără să facă rabat de la calitatea imaginii, confortul fotografierii, funcționalitatea sau performanța autofocusului, camera foto Sony α7 oferă fotografii la o calitate impresionantă, care puteau fi realizate până acum doar cu camerele foto profesionale.

sony a7 ecran lcd rabatabil
sony a7

Noua camera foto α7 construită din aliaj de magneziu are un design gândit special pentru o așezare confortabilă în palma utilizatorului. Butoanele frontale și cele plasate pe spate, impreună cu selectorul pentru controlul expunerii oferă posibilitatea unor ajustări intuitive în timpul încadrării fotografiilor atât prin vizorul XGA OLED Tru-Finder, cât și pe ecranul LCD rabatabil de tip 3.0.

Seria este completată de un adaptor de ultimă generație, ce permite fotografilor să utilizeze obiectivele full-frame cu montură A pe noile camere foto α7 și α7R. Totodată, gama de obiective cu montură A este completată cu modelul “Mark2” – versiunea îmbunătățită a obiectivului G de 70-200 mm cu luminozitate F2.8.

adaptor obiectiv sony
adaptor

Sony A7 va fi comercializat incepand cu luna Noiembrie la probabilul pret de 1999 Euro iar Sony A7R va costa aproximativ 2300 Euro body-only.

fotostefan

7 thoughts on “Aparate foto mirrorless cu senzor full frame: Sony A7 si A7r”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.