Black Friday 2018 – magazine foto participante

Anul acesta, în România, Black Friday va fi pe 16 noiembrie, cel puțin așa au anunțat cei de la YellowStore și aproape sigur toate magazinele specializate în comercializarea aparaturii foto-video și accesorii tot atunci vor avea diverse promoții. Încă nu este târziu să-ți pui la punct unele detalii, așa că m-am gândit să-ți prezint niște păreri referitoare la Vinerea Neagră a cumpărăturilor.

Black Friday magazin foto nikon yellowstore
Black Friday magazin foto Yellowstore

După cum știți deja în România există obiceiul ca Black Friday să înceapă mai devreme decât data oficială. În mod normal Black Friday 2018 are loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, însă unele magazine au dat startul unor promoții de Black Friday mai devreme.

Magazinul online/offline Yellowstore , reprezentat oficial Nikon în România, a anunțat că anul acesta vor avea reduceri și promoții de Black Friday la aparate și accesorii foto începând cu data 16 noiembrie până pe 18 noiembrie, în limita stocului.

Astfel cred că și celelalte magazine foto – f64photosetup.roishoot.ro – vor participa la Black Friday 2018 începând cu vinerea de 16 noiembrie și până pe 18 noiembrie.

Black Friday magazin foto romania aparate foto accesorii
Black Friday magazin foto Photosetup

De Black Friday e bine să compari prețurile dintr-un magazin și cu alți retaileri. Pe internet există mai multe comparatoare de prețuri, ca Price.ro sau Compari.ro, cu ajutorul cărora poți vedea dacă alți comercianți au prețuri mai mici la același produs sau categorie de produse.

Nu numai prețurile ar trebui comparate, ci și calitatea produsului. Cu cât știi mai multe informații în legătură cu anumite produse, cu atât îți cresc șansele de a face alegerea corectă de Black Friday. Așadar, pune-te la curent, încă de pe acum, cu specificațiile produsului dorit. Testele si review-urile realizate de mine se găsesc aici

cuvinte black friday vinerea neagra png
Photo by Maialisa on pixbay.com
Black friday magazin foto

Nu uita nici de accesorii, de exemplu aparatele care filmează 4K au nevoie de carduri rapide cu capacități cât mai mari. Trepiedele sunt utile în diverse situații, inclusiv pentru vlogging, iar un articol mai detaliat poate fi citit aici, iar dacă ai deja aparatul de fotografiat poate ai nevoie de obiective noi.
De asemenea gențile, rucsacurile, acumulatori, grip-urile si blițu-urile vor avea parte de reduceri.

scari la f64 reduceri aparate accesorii foto
Black Friday Magazin foto – pe scari

Deoarece fotografia digitală implică și alte echipamente, ca de exemplu monitoare pentru editare foto-video (vezi acest articol), spații de stocare interne sau externe, imprimanta foto etc, nu uita să verifici oferta magazinelor emagpcgarageevomag.rocel.roitgalaxy

Așadar, nu e nimic greșit în a-ți face o listă din timp și să o respecți cu strictețe. La fel de bine e să ai salvate link-urile către produsele alese sau mai indicat este să te folosești de wishlist și de newsletter.

powerlaptop.ro

În principiu la produsele şi accesoriile foto-video de Black Friday se pot găsii reduceri şi promoţii destul de bune şi de cele mai multe ori chiar sunt pe bune. De asemenea reducerile din Vinerea Neagră pot fi o ocazie de a cumpăra un cadou pentru un pasionat de fotografie. Cîteva sugestii de cadouri pentru fotograf am oferit în această postare

Vă recomand să citiți: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

Dacă nu aveți la îndemână suma de bani necesară cumpărării produsului dorit, o soluţie financiară, oferă Provident

Vă (re)amintesc că orice produs comandat online poate fi returnat magazinului în maximum 14 zile, dacă nu ești mulțumit de el, fără să invoci vreun motiv anume și să-ți primești banii înapoi. Dar nu uita că trebuie să citești termenii și condițiile de funcționare ale magazinului respectiv, ca să nu te trezești cu surprize nu tocmai plăcute.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

În final, vă urez spor la cumpărături și la cât mai multe imagini, foto sau video, reușite cu noile achiziții.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Îţi mulţumesc pentru suport.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.