Cum sa folosesti un aparat foto Nikon ca webcam

Nikon Beta Webcam Utility este programul gratuit care te ajută să folosești un aparat foto Nikon ca webcam.

Cum sa folosesti un aparat foto Nikon ca webcam
aparat foto Nikon ca webcam

Odată cu lansare mirrorless-ului Nikon Z5, compania japoneză anunțase că lucrează la un soft care va permite folosirea aparatelor DSLR și mirrorless ca webcam. Acum programul, versiunea 0.9.0, este disponibil pentru descărcare de pe această pagină

După descărcare și instalare, utilitarul vă permite să utilizați una din camerele menționate mai jos, ca webcam-uri prin USB, selectând „Webcam Utility” ca sursă de ieșire în aplicația dvs. de conferință video sau live streaming.

Nikon Beta Webcam Utility aparat foto webcam
Nikon Beta Webcam Utility

Nikon Beta Webcam Utility este compatibil cu Windows 10, dar firma niponă a anunțat că va lansa o vesiune și pentru calculatoarele /laptopurile Mac.

photosetup.ro

Momentan Webcam Utility poate fi folosit cu noul Nikon Z 5, dar și celelalte mirrorless-uri, iar dintre DSLR-uri Nikon D6, D850, D780, D500, D7500 și D5600.

Citește și: Filtre Close up alternativa de buget pentru fotografie macro

Din păcate modelul D3500, cel mai ieftin DSLR Nikon, nu este menționat, de altfel nici aparatele Coolpix nu sunt pe listă. De asemenea Nikon face câteva precizări importante:

• Temperatura camerei poate crește și modul Live se poate încheia după perioade de utilizare îndelungată. Așteptați să se răcească aparatul foto.
• Utilizarea modului Live consumă mai repede bateria.
• Ieșiți din Nikon Transfer 2 și Camera Control Pro 2 înainte de a vă conecta la aparatul foto.
• Când Webcam Utility este accesat simultan din mai multe aplicații de conferință web, vizualizarea live va fi disponibilă doar pentru o singură aplicație.
• Când utilizați Nikon Transfer 2 sau Camera Control Pro 2, încheiați conexiunea la „Webcam Utility” din aplicația de conferință web.
• Este posibil să nu puteți ajusta setările camerei în timp ce camera este conectată la un computer. Înainte de a regla setările, opriți camera și deconectați cablul USB.

Ca să aflați mai multe, accesați pagina web Nikon Live Streaming sau descărcați Nikon Webcam Utility și citiți cu atenție notițele din acest link

Nikon s-a alăturat Canon, Fuji, Panasonic, GoPro și Olympus în dorința de a-i ajuta pe posesorii de aparate foto să le folosească ca webcam.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.