Elinchrom ELC 125 si ELC 500 – noile blituri de studio

Elinchrom ELC 125 și Elinchrom ELC 500 sunt noile blițurile de studio construite pentru a face față creativății, aceste două modele oferă fiabilitate maximă, durată de viață prelungită și utilizare mai bună.

Elinchrom ELC 125 Elinchrom ELC 500 poza blit studio foto
Elinchrom ELC 125 si Elinchrom ELC 500

Elinchrom ELC 125 și Elinchrom ELC 500 oferă TTL cu blocare manuală, HSS, răcire inteligentă pro-activă, Auto-on, precum și compatibilitate directă cu modificatatorii de lumină produși de Elinchrom.

fotografie blituri studio Elinchrom ELC 125 Elinchrom ELC 500
ELC 125 si ELC 500

ELC 125 și ELC 500 sunt construite astfel încât să fie alături de tine în toate momentele în care ai inspirație. Cu Auto-On, unitatea este întotdeauna în modul de așteptare cu setările anterioare salvate, iar TTl-ul accelerează expunerile următoare.

Funcția de blocare manuală permite trecerea rapidă de la TTL la manual, fără a pierde setările de expunere pentru ajustări rapide sau pentru a explora efectele creative.

Proiectat să reziste

poza blit studio foto Elinchrom ELC 125
ELC 125

Fiecare aspect al ELC 125 și ELC 500 a fost proiectat și testat riguros pentru a oferi flexibilitate maximă și durată de viață prelungită. Elinchrom afirmă că a creat aceste ELC-uri pentru a fi alături de tine în toate proiectele foto care vor urma.

fotografie blit studi foto ELC 500
ELC 500

Cu sistemul de răcire inteligentă pro-activă a lui Elinchrom, ELC-urile învață stilul tău de a fotografia și își adaptează ciclurile de răcire în jurul acestora, fără să întrerupă niciodată fluxul creativ. În plus, ventilatorul cu zgomot redus poate face față celor mai mari sarcini.

Citește și: Cum se folosesc bliturile pentru fotografierea unui autoturism

Libertatea wireless

Sistemul de frecvență radio Skyport Elinchrom îți permit să nu ratezi niciun moment de a fotografia.

poza blit studio accesoriu elinchrom elc octabox
Elinchrom ELC Octabox

Noile blițuri ELC 125 și ELC 500 se pot adapta nevoilor tale, indiferent dacă experimentezi în sufragerie sau în studio. Sistemul de blocare rapidă a baionetelor oferă acces direct la modificatorii de lumină Elinchrom.
Știința precisă a culorilor oferită de Elinchrom permit rezultate profesionale și ocazia de a petrece mai puțin timp editând imaginile.

ishoot.ro

Specificațiile tehnice pentru noile blițuri ELC 125 și ELC 500:

specificatii tehnice blituri studio elinchrom elc
ELC 125 si ELC 500

Elinchrom ELC 125 are un preț de 2.999 lei iar modelul ELC 500 costă 4.499 lei

Accesoriile pentru blițurile Elinchrom sunt disponibile pe F64 sau emag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.