Mihaela Coman castiga Romanian National Awards – Sony World Photography Awards 2020

World Photography Organisation și Sony România anunță că românca Mihaela Coman este câștigătoarea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2020.

Mihaela Coman Romania Winner National Awards 2020 Sony World Photography Awards
© Mihaela Coman, Romania, Winner, National Awards, 2020 Sony World Photography Awards

Programul National Award este o inițiativă a World Photography Organisation și Sony dedicată susținerii comunității locale de fotografi și este implementat în 63 de țări din întreaga lume. Proiectul răsplătește un fotograf din fiecare stat, pentru o singură imagine, oferindu-i oportunitatea de a-și prezenta lucrarea unei audiențe globale, în cadrul expoziției Sony World Photography Awards 2020 care va avea loc la Somerset House din Londra, în perioada 17 aprilie – 4 mai.

Mihaela Coman a fost selectată de către juriu în mod anonim, iar lucrarea câștigătoare este Transcendence, inclusă în categoria PORTRET în cadrul competiției Open. „Uneori este o Evă blândă, alteori una întunecată, dar întotdeauna are câte ceva din ambele”, își descrie Mihaela Coman lucrarea. Ca premiu pentru obținerea distincției National Award, Mihaela Coman va primi din partea Sony echipament fotografic pentru dezvoltarea de proiecte viitoare.

f64.ro

În România, au fost înscrise în competiție 4.562 de imagini, cu 342 mai multe decât în 2019, lucru care reflectă popularitatea în creștere a competiției printre creatorii români de conținut.

Citește și: Sony 16-70mm F4 ZA OSS Vario-Tessar T – review zoom versatil

În total, peste 345.000 de imagini au fost înscrise în competiția Sony World Photography Awards 2020, iar mai mult de 190.000 au intrat în competiția Open (din cadrul căreia a fost ales fiecare câștigător al National Awards), cel mai mare număr din istoria competiției.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.