Nikon NX Studio noul software gratuit de editare foto video

Nikon NX Studio (versiunea 1.0) este un nou software care permite vizualizarea, procesarea și editarea fotografiilor și a clipurilor video. Utilizatorii de aparate foto digitale Nikon pot descarcă software-ul în mod gratuit.

Nikon NX Studio program gratuit prelucrea fotografii editare foto
Nikon NX Studio – program gratuit editare foto video

Software-ul intuitiv integrează funcțiile software-ului actual de la Nikon pentru vizualizarea imaginilor, ViewNX-i și ale software-ului sau de procesare și editare a imaginilor, Capture NX-D, permițând utilizatorilor să vizualizeze, să proceseze și să editeze imaginile într-o singură aplicație.

ishoot.ro

NX Studio moștenește o gama largă de funcții existente în ViewNX-i și în Capture NX-D, inclusiv funcții de editare detaliată, cum ar fi sistemul Picture Control și setările pentru balansul de alb, precum și compensarea expunerii pentru datele RAW. În plus, software-ul include Puncte de control al culorilor, care permit utilizatorilor să regleze culorile într-o zona specificată, dar și o caracteristică denumită Pensula de retusare, pentru corectare avansată.

program gratuit prelucrare foto vidoe nikon raw nef
NX Studio

Structura de meniuri intuitivă a acestuia este organizată de fluxul de lucru, care îmbunătățește viteză generală de răspuns pentru fiecare funcție și oferă un proces de editare mai cursiv atât pentru fotografii, cât și pentru imagini video.

Citește și: Cum sa folosesti un aparat foto Nikon ca webcam

Software-ul NX Studiova permite utilizatorilor să transfere imagini către serviciul de partajare și stocare a imaginilor de la Nikon, NIKON IMAGE SPACE și va fi actualizat continuu, pentru a asigura compatibilitatea cu noile modele de aparate foto.

Caracteristici principale ale software-ului NX Studio

▼Permite vizualizarea, procesarea și editarea imaginilor statice și video într-un singur loc
▼Un meniu simplu de utilizat, categorisit în funcție de fluxul de lucru – făcându-l simplu de utilizat și ușor de înțeles
▼O varietate de opțiuni de afișare, cum ar fi diafilm, cu opțiuni de previzualizare atât pe orizontală, cât și pe verticală, pe lângă un afișaj ușor de citit al informațiilor de fotografiere
▼Funcții de editare a informațiilor XMP/IPTC și funcții de gestionare presetate, moștenite de la ViewNX-i și funcții de editare detaliată moștenite de la Capture NX-D, inclusiv Puncte de control al culorilor
▼Compatibilitate cu alte software-uri, cum ar fi Nikon Transfer 2 și Camera Control Pro 2, care acceptă un flux de lucru post-fotografiere cursiv

Nikon NX Studio este disponibil astăzi gratuit pentru computerele Windows și Mac. Utilizatorii de PC vor trebui să ruleze Windows 8.1 sau Windows 10 (numai versiunile pe 64 de biți), iar utilizatorii Apple trebuie să ruleze MacOS Mojave, Catalina sau Big Sur.

NX Studio poate fi descărcat de pe acest site

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.