TP-Link realizeaza retelele de la DreamHack Masters Bucharest 2014

TP-LINK va asigura soluția de rețea pentru competițiile de gaming profesionist din cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014, organizat la Bucureşti în perioada 31 Octombrie – 2 Noiembrie.

DreamHack Masters Bucharest 2014 sala polivalenta
TP-Link la DreamHack Masters Bucharest 2014

Infrastructura furnizată de TP-LINK va susține competițiile de Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone și League of Legends.
Soluția tehnică de rețea pusă la dispoziție de TP-LINK este alcătuită din switch-uri Gigabit L2 cu management cu 24, respectiv 48 de porturi, modelele TL-SG2424, TL-SG3424, TL-SG2452 și TL-SG5428, capabile să asigure o rețea flexibilă, sigură, care să gestioneze un număr mare de conexiuni și un trafic crescut, oferind participanților la competiții o experiență de gaming fără lag. Totodată, TP-LINK va oferi rețeaua de Internet wireless și pentru zonele dedicate organizatorilor și partenerilor, folosind routerele wireless dual band Archer C7, Archer C2, TL-WDR3600, dar și routerul Gigabit wireless N TL-WR1043ND.

De asemenea, la standul TP-LINK din cadrul celui mai important eveniment de sport electronic de la Bucuresti, TP-LINK va prezenta în premieră publicului din Romania cel mai nou și cel mai performant router wireless din portofoliul său, Archer C8.

TP-LINK Archer C8
TP-LINK Archer C8

TP-LINK Archer C8 este un router wireless performant, cu suport Wi-Fi 802.11ac, care oferă viteze totale de transfer a datelor de până la 1.75 Gbps. Astfel, utilizatorii pot beneficia de viteze de până la 1.3Gbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și de până la 450Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz. Procesorul dual-core de 800MHz încorporat în dispozitiv asigură performanțe îmbunătățite și stabilitate reţelei Wi-Fi, respectiv reţelei Ethernet, gestionând în mod eficient şi dispozitivele conectate la router prin cele două porturi USB.

TP-LINK Archer C8 router
Archer C8

Pentru partajarea cu ușurință a unei imprimante USB în reţeaua locală se recomandă folosirea portului USB 2.0. Portul USB 3.0 încorporat oferă o viteză de acces de până la 10x mai rapidă comparativ cu portul USB 2.0, fiind ideal pentru conectarea de dispozitive de stocare precum HDD-urile externe şi accesarea de la distanţă a materialelor stocate pe acestea.

Datorită amplificatoarelor de semnal de mare putere, celor trei antene externe şi a tehnologiei „beam-forming”, noul router garantează viteze Wi-Fi îmbunătățite şi o rază de acoperire extinsă, fiind alegerea ideală pentru aplicațiile consumatoare de bandă, cum ar fi streaming-ul video HD și jocurile online.

Prezentat publicului larg în premieră la DreamHack Masters Bucharest 2014, TP-LINK Archer C8 va fi disponibil în oferta magazinelor spre sfârşitul anului.

Totodată, TP-LINK va oferi participanților la DreamHack în cadrul celor trei zile de eveniment sute de premii constând în routere, rucsacuri, tricouri, insigne şi alte accesorii TP-LINK. Acestea vor putea fi câştigate atât la standul TP-LINK, cât şi în cadrul competitiilor desfăşurate pe tot parcursul evenimentului DreamHack Masters Bucharest 2014.

DreamHack Masters Bucharest 2014 se desfășoară între 31 Octombrie și 2 Noiembrie la Sala Polivalentă.

fotostefan

One thought on “TP-Link realizeaza retelele de la DreamHack Masters Bucharest 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.