Wacom Intuos Pro Small – noua tableta grafica

Wacom a lansat modelul “Small” al gamei sale profesionale de tablete grafice cu touch și stilou. Intuos Pro Small completează seria PRO, oferind alături de Intuos Pro Medium și Intuos Pro Large, o varietate largă de caracteristici și avantaje, utile artiștilor digitali, designerilor și fotografilor.

Wacom Intuos Pro Small tableta grafica
Wacom Intuos Pro Small

În caz că nu știți, tabletele grafice sunt folosite pentru a desena pe calculator, ca și cum ai folosi o pensulă sau un creion. Mouse-ul nu este prea potrivit pentru a desena. De asemenea tableta grafică poate fi folosită ca un mouse.

tablete grafice Wacom Intuos Pro desenare calculator
Wacom Intuos Pro

Noua variantă mică (Small) vine cu aceeași suprafață de lucru ca și modelul precedent. Dimensiunile reduse, conectivitatea wireless (pentru PC și Mac) și tehnologia de stilou fără baterie care nu necesită încărcare, permite lucrul în orice locaţie.

Vă recomand să vedeți: GIMP programul gratuit de prelucrare foto a ajuns la versiunea 2.10

Pentru a crea scurtături care să ajute procesul de creație, Intuos Pro Small este dotată cu TouchRing și șase butoane ExpressKeys.

tableta grafica wacom desenare grafica editare foto
TouchRing – Wacom Intuos Pro

Noul model este unul foarte slim, echipat cu o carcasă din aluminiu și un suport de stilou, care conține 10 vârfuri de schimb. Wacom Intuos Pro Small cântărește 450g, suprafața de lucru este de 160 x 100 mm, iar dimensiunile sunt 269 x 170 x 8 mm.

cel.ro

Tehnologia Pro Pen 2 de la Wacom, ce oferă peste 8.000 de niveluri de presiune, o sensibilitate foarte bună la înclinarea stiloului, precum şi o senzație naturală de creion pe foaie de hârtie, artiștii își pot alege de acum și dimensiunea care li se potriveşte, având de ales între formatul mic, mediu sau mare. Pro Pen 2 are o sensibilitate la presiune de patru ori mai mare decât originalul Pro Pen.

În plus, switch-ul lateral al stiloului, permite accesarea unui meniu de scurtături. Pentru a susține nevoile tuturor artiștilor care folosesc produsele din gama Intuos Pro, Wacom oferă două stilouri adiționale, Pro Pen 3D şi Pro Pen Slim, comercializate separat ca accesorii. Pro Pen 3D oferă un buton dedicat executării comenzilor 3D, precum rotirea obiectelor în aplicații 3D și CAD.

cadouri tu.ro

Wacom Intuos Pro Small va fi disponibilă aici și aici la un preţ de aproximativ 1200 lei.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.