Zbor de seara de la Timisoara la Bucuresti

Vara asta am profitat de cursele interne oferite de companiile low cost și am zburat de la București la Timișoara, pentru o scurtă vacanță în acest interesant oraș bănățean. La finalul vacanței în Timișoara m-am întors în București tot cu avionul, iar zborul de seară, aproximativ o oră, l-am rezumat într-un scurt videoclip.

zbor timisoara bucuresti informatii poze
zbor timisoara bucuresti

Zbor de seara de la Timișoara la București – videoclip Timisoara Traian Vuia International Airport (TSR) to Bucharest Henri Coanda International Airoport (OTP):

Biletele de avion le-am cumpărat cu două luni înainte de zbor de la BlueAir și au costat 428 lei, cu bagaj de cală. Între timp BlueAir a renunțat la ruta București Timișoara și retur, nu este exclus să revină pe traseu, dar sunt alte companii aeriene care au zboruri.
În general este bine să cumperi biletele de avion cu cel puțin două luni înainte de zbor pentru a te asigura că ai parte de prețuri bune.

zbor timisoara bucuresti poze nori apus fotografii romania
zbor timisoara bucuresti
zbor timisoara bucuresti poze cer nori fotografii
zbor timisoara bucuresti

Pentru a cumpăra biletele de avion la prețuri cât mai mici, folosește pentru căutare motoarele de căutare bilete de avion. Recomandarea mea este să verifici ofertele și pe acesta

Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara este destul de mic, dar au o terasa la etajul I de unde puteți admira avioanele care aterizează sau decolează.

zbor timisoara bucuresti poze avioane pista aeroport
zbor timisoara bucuresti

poze aeroport timisoara tsr romania fotografii avioane
zbor timisoara bucuresti – TSR

Din câte am aflat ruta București-Timișoara, este una dintre cele mai căutate dintre cursele interne. Astfel nu-i de mirare că Ryanair, cea mai mare linie aeriană low-cost europeană, oferă zboruri între București și Timișoara încă din 2016.
Prețul unui bilet de tren Interregio între Capitală și orașul bănățean costă aproximativ 105 lei, iar călătoria durează aproape nouă ore, dacă nu sunt întârzieri.

poze avioane low cost blueair ryanair aeroport timisoara
BlueAir – Ryanair – aeroportul Timisoara

Cu mașina călătoria durează cam 7 ore, desigur în funcție de trafic, dar și alți factori. Aeronavele Boeing 737-800 NG deținute de Ryan Air parcurg distanța în doar 65 de minute.

Sigur, la companiile low-cost orice serviciu suplimentar costă. Scaunele ce oferă un confort superior, o asigurare care garantează acoperirea eventualelor cheltuieli medicale, riscul de pierdere a obiectelor personale și rambursarea costului biletelor, îmbarcarea prioritară toate costă niște euro, iar un bagaj de 15 kilograme este tarifat suplimentar cu 18 euro.

drmax.ro/

Dacă însă un pasager renunță la toate aceste opționale, el poate călători destul de ieftin către Timișoara sau București, dar mai ales într-un timp scurt.

Vă recomand să citiți: Bagajul de cala – noi reguli la Wizzair si noua aplicatia KLM

Compania aeriană Ryanair introduce, începând cu luna octombrie, 4 zboruri suplimentare București-Timișoara și retur, iar compania aeriană Tarom, două zboruri suplimentare.
Astfel începând cu 28 octombrie 2018, Ryanair va opera 16 zboruri săptămânale. În zilele de luni și vineri vor fi operate câte 3 zboruri/zi, iar în celelalte zile (inclusiv sâmbăta), câte 2 zboruri/zi, se precizează în comunicatul AIT.

Vă recomand să citiți: Muzeul Satului Timisoara – fotografii si informatii

Compania aeriană Tarom va introduce două zboruri suplimentare, în zilele de miercuri și vineri, astfel încât va ajunge în timpul sezonului de iarnă la 28 de zboruri săptămânale.
Companiile aeriene își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Zbor de seara de la Timisoara la Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.