Autodesk accelereaza procesul de creatie in Arnold 6 prin NVIDIA RTX

RTX On – Autodesk accelerează procesul de creație în Arnold 6 prin NVIDIA RTX

Arnold 6 NVIDIA RTX gpu mtoa art courtesy Lee Griggs
arnold 6 gpu mtoa – art courtesy Lee Griggs

Randarea RTX va fi disponibilă în curând pe software-urile Arnold for 3ds Max și Maya de la de la Autodesk. Update-ul va crește nivelul de performanță și timpul de răspuns în aplicațiile de creație.

Arnold 6 NVIDIA RTX
Arnold 6 NVIDIA RTX – randare

Cele mai recente lansări pentru Maya 2020 și Arnold 6 sunt disponibile începând cu 10 decembrie și vor dispune de caracteristici precum accelerare RTX și denoising care utilizează inteligența artificială. Software-urile vor fi disponibile la nivel global pentru toți creatorii de conținut și designerii grafici.

Citește și: Wacom Intuos Pro Small – noua tableta grafica

Autodesk a dezvoltat Arnold GPU folosind framework-ul OptiX de la NVIDIA, pentru a beneficia de nucleele RT ale NVIDIA RTX pentru ray tracing și de nucleele Tensor Core pentru denoising.

photosetup.ro

În spatele acestor caracteristici stau plăcile grafice NVIDIA RTX, care pot fi găsite în computerele și stațiile de lucru RTX Studio, în Serverul RTX NVIDIA Quadro, precum și în serverele T4 NVIDIA.

NVIDIA a lansat un nou driver Studio pentru a veni în sprijinul noilor update-uri pentru Arnold și Maya, pentru iluminarea interactivă RTX și accelerări masive în procesul de randare.

randare Arnold for 3ds Max Maya
randare RTX – Arnold for 3ds Max și Maya

Artiștii grafici pot accesa detalii despre noul driver NVIDIA Studio accesând blog-ul NVIDIA: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/arnold-maya-nvidia-studio-driver/

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.