Arta urbana pe un transformator Enel din Cotroceni

Cind am mers in cartierul Cotroceni sa fotografiez aleea in trepte (despre care v-am povestit aici) m-am plimbat un pic prin zona si in apropiere de Arenele BNR am vazut ca un post de transformare al Enelului a fost desenat. Cei patru pereti ai postului de transformare fiind acoperiti de un graffiti color cu simbolurile tenisului.

graffiti pos de transformare enel cotroceni
arta urbana – graffiti

Va intrebati de ce tocmai tenis? Aflati citind in continuare…

De pe internet am aflat si eu ca respectivul post de transfomare a fost inclus in programul City Of Energy, cel despre care v-am anuntat aici, cu ocazia Turneul de Tenis ATP Nastase Tiriac Trophy desfasurat in Capitala.

artist arta urbana artistul Allan Dalla
City Of Energy – Cotroceni

Cei patru pereti ai postului de transformare Enel din Cotroceni (intersectia str. Doctor Victor Babes cu str. Doctor Grigore Romniceanu) au fost pictati de artistul Allan Dalla.

Daca vreti sa vedeti cum arata, in 2011, acel post de transformare folositi Google Maps in modul Street View; cred ca in prezent arata mult mai bine, cel putin pe afara, nu stiu daca a fost si modernizat. Sper ca cei de la Enel fac investitii si in modernizarea retelei electrice, care vara, din cauza consumului mare de curent, nu prea face fata suprasolicitarii iar ca rezultat in unele cartiere din Bucuresti se mai sta si pe intuneric!

fotostefan

3 thoughts on “Arta urbana pe un transformator Enel din Cotroceni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.