Curs foto online cu Steve McCurry

Învață fotografie online cu ajutorul celebrului fotograf american Steve McCurry, care susține un curs foto online în cadrul platformei Masters of Photography.

Curs foto online fotograf american Steve McCurry
Curs foto online cu Steve McCurry

Steve McCurry, fotojurnalist american cu o experiență de peste 40 de ani (vezi aici un interviu acordat lui Riz Khan), a lansat primul său curs foto online, care se găsește în cadrul platformei Masters of Photography .

poza pescari fotograf fotojurnalist american Steve McCurry
Steve McCurry

Fotograful Steve McCurry este unul dintre cei mai importanți reprezentanți din fotografia contemporană, faimoasa lui fotografie “Afgan Girl” este recunoscută în întreaga lume. Imaginile lui Steve McCurry au fost folosite în numeroase reviste și cărți și are peste o duzină de cărți și nenumărate expoziții pe numele său.

Afgan Girl portret fotograf steve mccurry
“Afgan Girl” – Steve McCurry

Steve este, de asemenea, deținătorul a numeroase premii, inclusiv Magazine Photographer of the Year, medalia de la Societatea Royal Photographic și de două ori câștigător al concursului World Press Photo

Cursul de 4 ore, cuprinde 25 de lecții video și materiale de studiu asociate, predate de Steve McCurry din experiența sa illustră. Cursul foto online are o arie largă, combinând lecții de studio, în care discută elemente clasice de fotografie și lecții care îl urmăresc pe Steve în locații interesante, în timp ce explică procesul său și ceea ce încearcă să realizeze. Lucrările urmează lecții-cheie, oferind studenților posibilitatea de a pune în practică predarea lui Steve.

curs online fotografie fotojurnalist fotograf american Steve McCurry
curs online de fotografie cu Steve McCurry

Există și o galerie foto online pentru ca elevii să-și prezinte munca și să primească feedback din partea comunității.

Cursul foto online începe cu o perspectivă asupra a ceea ce l-a adus pe Steve în lumea fotografiei, a stilului și a pasiunii sale pentru povestirea vizuală. El continuă să împărtășească fotografii care i-au influențat în mod semnificativ cariera înainte să ajungă pe străzile din Vechea Havana, unde vedeți, aproape și personal, modul în care își desfășoară activitatea. Informațiile despre fotografia stradală și a subtilităților pe care le folosește sunt cu adevărat remarcabile.

Înapoi în studio, el trece în revistă concepte cheie cum ar fi găsirea subiectelor, iluminarea interioară și exterioară, juxtapunerea, apoi peisajele, orașele și compoziția. Îl veți urma din nou în locație, de data aceasta în Portugalia, unde demonstrează aceste concepte prin propria sa activitate.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Steve McCurry este bine cunoscut pentru îndrăzneala activității sale, adesea punându-se în pericol, pentru a captura imaginea care aduce povești de război și luptă în ochii cititorului. Aceasta este ceea ce îl face să-și stăpânească meseria și să fotografieze în fiecare zi. La sfârșitul cursului, el vorbește despre fotografie ca o pasiune și o carieră, oferind sfaturi celor care speră să facă din fotografie o parte mai importantă din viața lor.

ishoot.ro

Cursul online de fotografie predat de Steve McCurry costă aproximativ 140 Euro, iar dacă aș avea ceva mai mult timp la dispoziție chiar m-aș înscrie și eu. De asemenea, acest curs foto online, poate fi oferit cadou (verificați detaliile aici)

Vă recomand să vedeți: Doua cursuri de fotografie online gratuite

Masters of Photography este o platformă unică de învățare online care reunește unii dintre cei mai apreciați fotografi din lume. Cei interesați să învețe fotografie, se pot bucura de o perspectivă fără precedent asupra modului în care Maeștrii lucrează, în timpul lecțiilor online, care le captează cunoștințele, ethosul și filosofia.

Cursurile foto online sunt non-tehnice și au fost produse pentru a fi accesibile tuturor. De la amatori la profesioniști, de la telefoane mobile la DSLR-uri, scopul cursurilor este să-i inspire pe participanți și să iasă afară să-și îmbunătățească fotografia.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Curs foto online cu Steve McCurry”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.