GoPro Hero 9 Black – camera video de actiune 5K cu display frontal si functie webcam

GoPro Hero 9 Black a fost anunțat. Noua cameră de acțiune poate înregistra video 5K, dsipune de un dsiplay frontal pentru selfie sau vlogging sau poate fi folosită ca webcam.

GoPro Hero 9 Black poza camera video actiune 5k video webcam
GoPro Hero 9 Black – video 5K, display frontal, functie webcam

GoPro a anunțat oficial noua cameră de acțiune Hero 9 Black, care are în dotare un senzor mai performant cu rezoluție mai mare pentru filmare. Asta a determinat ca și dimensiunile camerei să fie mai mari, în plus este posibil de a schimba protecția lentilei și sunt prezente câteva avantaje software.

GoPro Hero 9 Black este prima cameră 5K a companiei

GoPro Hero 9 Black camera video actiune webcam 5k
Hero 9 Black

Hero 9 Black beneficiază de un senzor de 23.6 megapixeli capabil să filmeze în rezoluție 5K la 24 sau 30 de cadre pe secundă, 4K la până la 60 de cadre pe secundă și 2,7K până la 120 de cadre pe secundă. Cu Hero 9 Black puteți fotografia la 20MP.

GoPro Hero 9 Black camera video 5K webcam rezistent
camera video 5K

Nu lipsește tehnologia de stabilizare Hypersmooth, ajunsă acum la versiunea 3.0, iar cei care folosesc GoPro-uri pentru vlogging se vor bucura acum să afle că au pe partea din față un display (de 1,4”) care poate să afișeze în timp real fluxul video.

camera video 5k subacvatica actiune webcam
Hero 9 Black – camera video 5K – lcd frontal

Camera vine și cu modul Webcam, noul GoPro Hero 9 Black putând fi conectat la calculator prin cablul USB-C pentru a fi utilizat ca un webcam. Live stream-ul poate avea 1080p HD, cu un unghi amplu de 132° și este alegerea bună pentru vloguri sau pentru conferințe.

poza camera video actiune filmari 5k fotografii bune
Hero9

Puteți seta camera să realizeze fotografii sau videoclipuri cu până la 24 de ore în avans. Configurați Hero 9 pentru a captura videoclipuri sau fotografii într-un anumit interval de timp, apoi opriți camera. Ea se va reporni la timpul selectat.

Poți seta cât timp să înregistreze camera înainte de a se opri automat. Poți alege durate de la 15 secunde la 3 ore. Există și opțiunea de mod nelimitat.

ishoot.ro

La fel ca în cazul generației Hero 8 Black, GoPro oferă și câteva accesorii precum Media Mod, Light Mod și Display Mod, dar acestea nu sunt compatibile cu alte camere de generație mai veche. De altfel și alte accesorii precum acumulatorii sunt acum diferiți, fiind necesare alt tip pentru Hero 9 Black.

Hero 9 Black camera video 5k rezistenta subacvatica webcam display frontal
Hero 9 Black – camera video 5K vlogging

Avantajul este însă că bateria este mai mare și promite mai multe ore de filmare la o singură încărcare (upgrade de la 1.220 la 1720 mAh).

Citește și: Moza Mini-P stabilizator compact pentru smartphone, camera de actiune sau mirrorless

Camera de acțiune GoPro Hero 9 Black Edition 5K are un preț de 2.399 lei. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la emag

Pentru Hero 8 Black sunt diposnibile diverse promoții la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “GoPro Hero 9 Black – camera video de actiune 5K cu display frontal si functie webcam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.